Hava Durumu

Bizler inandık siz de inanın

TOFAŞ, Spor Toto Basketbol Ligi 9. hafta maçında Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Tüm biletlerin tükendiği ve Bursa basketbolunun en kalabalık maçı olarak tarihe geçecek olan mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 04:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bizler inandık siz de inanın
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında TOFAŞ, bu akşam saat 17.00’de Fenerbahçe’yi konuk edecek. TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak olan bu zorlu mücadeleyi Mehmet Keseratar, Altuğ Köselerli ve Kerem Baki hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Hafta içi satışa çıkan karşılaşmanın biletleri dün itibari ile  tükendi. Bu gelişmeyle birlikte TOFAŞ-Fenerbahçe karşılaşması Bursa basketbolu-nun en kalabalık maçı olarak tarihe geçecek.

4 HAFTADIR KAZANAMIYOR

Lige zorlu bir fikstürle başlayan TOFAŞ oynadığı son dört maçta galibiyet elde edemedi. Geçen hafta Trabzon deplasmanına çıkan Mavi Beyazlılar, bu karşılaşmadan 86-80 mağlup ayrıldı. Trabzonspor Medical Park’a karşı Sammy Mejia 15, Vasilije Micic 12, Kaloyan Ivanov ise 11 sayı üretti. Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde son maçında Best Balıkesir’i 91-57 geçmeyi bildi. Bu maçta Sarı Lacivertliler adına en çok sayı üreten isim Pero Antic (15) oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.