Hava Durumu

Bu kortta umut var

24 okulun yer aldığı organizasyonda şampiyonluk kupası erkekler kategorisinde Özel Çağdaş Öncü Okulları’nın olurken, kızlar kategorisinde Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi zirvede yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 05:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 05:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu kortta umut var
Osmangazi Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Tenis İl Birinciliği Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 24 okuldan 10 kız, 14 de erkek olmak üzere toplam 24 takımın yer aldığı turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Şampiyonanın kızlar kategorisinde Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği Bursa Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Özlüce Anadolu Lisesi, dördüncülüğü ise Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları elde etti. 



ÖDÜLLER ALBAYRAK’TAN

Erkekler kategorisinde ise Özel Çağdaş Öncü Okulları birinciliğe ulaştı. İkinci Özel Nilüfer Okyanus Anadolu Lisesi olurken, Turhan Tayan Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Sınav Koleji ise dördüncü oldu. Dereceye giren okullara madalya ve kupalarını Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak takdim etti. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Albayrak, “Tesislerimiz kullanıldıkları zaman bir anlam taşıyor” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.