Hava Durumu

Bursalı şampiyon rallici yeni sezonda vites büyüttü

2017 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde, Ford Performance Fiesta Cup’ı da kazanmak istediklerini belirten Emrah Ali Başo, “Gerekli sponsor desteği sağlanması halinde Avrupa’daki iki yarışta Bursa’yı temsil edebiliriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 05:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 05:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı şampiyon rallici yeni sezonda vites büyüttü
2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nı sınıf 5 şampiyonu olarak tamamlayan Bursalı Emrah Ali Başo-Gürkal Menderes ikilisi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Otomobil sporları kariyerine 2014 sezonunda katıldığı mahalli otokros ve tırmanma yarışlarıyla başlayan, 2015 sezonunda ise TOSFED Ralli Kupası‘nda mücadele eden ve sezonu kategori 1 birincisi olarak noktalayan Başo, 2016 sezonunda ise Türkiye Ralli Şampiyonası‘nı takip etti. 

BURSA’YI TEMSİL EDECEĞİZ

Toplam 7 ekibin yer aldığı sınıf 5’te mücadele eden ekip, sezonu en yakın rakibi Fırat Yükselir‘in sadece 2.4 puan önünde ilk sırada tamamlamayarak dikkatleri üzerine çekmişti. 2017 sezonu için çalışmaların start veren Bursalı sporcu, “2017 Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde, Ford Performance Fiesta Cup’ı da kazanmayı hedefliyoruz. Gerekli sponsor desteği sağlanılması durumunda, iki Avrupa yarışında Bursa’yı temsil edebiliriz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.