Hava Durumu

Bursaspor ismine yakışmadı!

İzmir’de düzenlenen ve Bursa’dan 5 takımın yer aldığı Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Gençler Şampiyonası için Bursaspor Bayan Genç Takımı’na Yeşil Beyazlı kulüpten vize çıkmadı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 06:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 06:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor ismine yakışmadı!
Maddi problemler yaşayan Bursaspor’da voleybol ve basketbol şubelerinin akıbeti de belirsizliğini koruyor. 2015-2016 sezonunda filede şampiyon olan Yeşil Beyazlılar, potada ise ikincilikle lig atlayarak amatör branşlarda başarılı bir yılı arkasında bıraksa da kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar başarıların önüne geçmeye başladı. İki branş için de sponsor arayan Bursaspor yönetimi, şubelerin isim haklarının satışını da gündeminde tutarken önceki gün yaşanan bir olay Bursaspor ismine yakışmadı. 

KATILMA HAKKI KAZANMIŞTI

Başantrenör Emin İmen idaresinde Bayanlar Voleybol 3. Lig’de yaşadığı şampiyonluğun yanı sıra altyapılarda da yapılanmaya giderek liglerde yer alan Filenin Timsahları’nda Bayan Genç Takımı İzmir’de yapılacak Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Gençler Şampiyonası’na gönderilmedi. Bu yıl yerel ligi üçüncü sırada bitiren ve Eskişehir’deki finallerde Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Yeşil Beyazlı genç voleybolcuların İzmir’deki organizasyonda yer almaması kafalarda soru işareti yarattı.

KULÜBE MALİYETİ 10 BİN LİRA

Türk voleybol altyapısını bir araya getiren ve Bursa’dan erkeklerde TOFAŞ, Boschspor, İnegöl Belediyespor, bayanlarda ise Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor’un katıldığı turnuvaya Bursaspor’un katılmak istememesi üzerine Çanakkale Belediyespor çağrılırken, 30 Mayıs - 06 Haziran 2016 tarihleri arasındaki bu turnuvaya bir takımın katılmasının maliyetinin 15 bin lira civarında olduğu, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun da kulüplere turnuva için 5 bin liralık bir destekte bulunduğu öğrenildi. (Ozan DEMİR)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.