Hava Durumu

Büyükşehir şampiyonluğa çok yakın

Yeşil Beyazlılar’ın Fransa deplasmanında CP LYSSOIS Lille Metropole karşısında iki kez geriye düştüğü müsabakayı kazanması, Büyükşehir Belediyesi’ni sevince boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Büyükşehir şampiyonluğa çok yakın
AVANTAJLI SKOR

Bu yıl ligde ve Avrupa’da aldığı sonuçlarla adından oldukça bahsettiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi takımı, ETTU Kupası Finali ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Fransa temsilcisi CP LYSSOIS Lille Metropole takımını 3-2’lik skorla yendi. Rakibi karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen Türkiye’ye avantajlı skorla dönen Yeşil Beyazlılar’ın elde ettiği sonuç, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve kurmaylarına büyük sevinç yaşattı. 

ALTEPE TEBRİK ETTİ

Büyükşehir Belediyespor Kulübü 2’nci Başkanı İlhan Satık ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Fehim Ferik, maçın ardından sevinçlerini antrenör Ersin Sunay’a sarılarak kutladı.Büyükşehir Belediyesporlu sporcular ise sevinç gözyaşları döktü. Karşılaşma sonrasında Fransız taraftarlar ise her iki takımı da ayakta alkışladı. Karşılaşma sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Satık’ı arayarak oyuncuları tek tek tebrik etti. Karşılaşmanın rövanşı 29 Mayıs’ta Bursa’da oynanacak. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.