Hava Durumu

Demirtaşspor damga vurdu

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından İzmir Bergama Kozak Yaylası’nda gerçekleştirilen 1. kademe yarışlarına Demirtaşspor damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 05:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 05:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demirtaşspor damga vurdu
Kürsüye ambargo koyan Bursa temsilcisinin sporcuları ferdi ve takım halinde 11 madalyanın sahibi oldu. Milli takım ve Demirtaşspor Antrenörü Emine Öztürk, 3 farklı kategoride 2’si altın biri gümüş 3 madalya ile 1. kademe yarışlarını tamamlama başarısı gösterdi. Milli oryantiringci Öztürk, takım halinde toplamda alınan madalyaların Bursa’da oryantiring sporunun ne kadar geliştiğinin göstergesi olduğunu söyledi.



Öztürk, oryantiring sporuna destek ve katkılarını esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu ifade etti. Demirtaşspor olarak yurtiçinde ve yurtdışında yapılan organizasyonlarda Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Demirtaşspor Kulüp Başkanı Metin Altepe’nin de branşın gelişmesi adına gayret gösterdiğini ifade eden Öztürk, Demirtaşspor kulübü olarak hedeflerinin Türkiye’yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.