Hava Durumu

Fark yedik

Bursaspor Durmazlar, ligin 5. haftasında 3. yenilgisini aldı. Yeşil Beyazlı takım, konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a 13 sayı farkla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fark yedik
Türkiye Basketbol Ligi 5. haftasında Bursaspor Durmazlar, evinde ligin iddialı ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a 75-62 mağlup oldu.  Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynan karşılaşmaya konuk ekip üç sayılık basketler ile başladı. Doğukan ve Fikret Akın ile sayılar bulan Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a, Bursaspor, Dejan Borovnjak ve Salih Uğraşan ile karşılık verdi ancak Yeşil Beyazlılar ilk çeyreği 22-19 geride tamamladı. İkinci periyotta Kerem Gönlüm’ü durduramayan Bursaspor, devreye de 12 sayı farkla geride girdi: 33-45

FARK 4’E İNDİ AMA… 

Bursaspor Durmazlar, maçın ikinci yarısına etkili savunma yaparak başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u zor atışlara zorlayan Yeşil Beyazlı takım, Karlo Vragoviç, Erdem ilter ve Dejan Borovnjak ile bulduğu sayılar ile farkı bir ara 4 sayıya indirdi. Ancak Sakarya Büyükşehir tecrübeli oyuncusu Kerem Gönlüm ile sayılar üretmeye devam etti ve son çeyreğe 9 sayı farkla önde girmesini bildi: 58-49. Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren konuk ekip farkı iyice açtı ve mücadeleden 75-62 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar ligdeki 3.mağlubiyetini aldı. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.