Hava Durumu

Gürsu'da sporla coştular

Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hayata geçirdiğimiz hizmetlerle, ilçemizde herkese uygun spor yapma imkanları sunabiliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 05:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsu'da sporla coştular
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gürsu’da düzenlenen etkinlikler yürüyüşle başladı.

Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce organize edilen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, Gürsu protokolü ve sporcuların katıldığı yürüyüşün ardından, Gürsu Belediyesi hizmet binası önünde spor gösterileri yapıldı.

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN

İlçede spor alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Çocuklarımızı, gençlerimizi spor yapmaya yönlendirmek adına önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı nesiller yetişmesi ve sağlıklı bir toplum olmamız için herkesin spor yapması önemli. Bu bağlamda, hayata geçirdiğimiz hizmetlerle, ilçemizde herkese uygun spor yapma imkanları sunabiliyoruz. Spor herkes için bir yaşam şekli olmalı” dedi.



Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu İlçe Jandarma Komutan Vekili Fatih Erdoğan, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tugluoğlu, kamu kurum temsilcileri ve ilçe halkının katıldığı etkinlikte, sporcular antrenörleri eşliğinde gösteriler sundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.