Hava Durumu

İnegölspor'da tek hedef gruplar

Sarıyer engelini geçip gruplara kalmak istediklerini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, “Kulübün bütçesi ve geleceğiyle alakalı hem idari, hem teknik açıdan buna ihtiyacımız var” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 05:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 05:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'da tek hedef gruplar
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında bugün Sarıyerspor'u ağırlayacak. Ligde oynadığı son maçta evinde Kırklarelispor ile golsüz berabere kalan Bordo Beyazlılar’da gözler kupaya çevrilirken, Teknik Direktör Osman Özdemir, üst üste aldıkları başarılı sonuçları son iki maçta pekiştiremediklerine vurgu yaparak, “Kırklareli maçında ilk defa takım olarak kötü bir performans sergiledik. Açıkçası beklemediğimiz bir performanstı. Ama ligin içerisinde bu tür neticelerle de karşılaşacağız” dedi. 

TELAFİ EDECEĞİZ

Kulübün bütçesi ve geleceğiyle alakalı hem idari açıdan, hem teknik açıdan kupada olmak istediklerini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Gönlümüzden geçen gruplara kalabilmek. Fakat sakatlıklarımız biraz fazlalaştı. Oğuz, Okan, Hasan ve Oğuzhan sakat. Ufak tefek arızalar var. Kupa maçında bakalım o arkadaşlardan kaçını oynatacağız henüz belirli değil, maç saatinde kesinleşecek. Ardından ligde Karşıyaka maçına çıkacağız. Şayet deplasmanda kazanabilirsek son iki haftada kaybettiğimiz puanları telafi edebiliriz” şeklinde konuştu. 

Rakip Sarıyer

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda İnegölspor, 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sarıyer'i konuk edecek. Kupaya 2. turdan katılan ve bu turda Bodrumspor'u elemeyi başaran Bordo Beyazlılar’da tek hedef gruplara kalmak. İnegöl İlçe Stadı'nda oynanacak mücadele saat 12.00'de başlayacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.