Hava Durumu

'İyi başlamak istiyoruz'

Yeni sezonun açılışını Tokat Belediye Plevne deplasmanında yapacak olan Turuncu Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, “Hedefimiz Tokat'tan puan ya da puanlarla dönmek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 05:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 05:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'İyi başlamak istiyoruz'
Efeler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un Başantrenörü Levent Zoroğlu, ilk haftada deplasmanda oynayacakları Tokat Belediye Plevne maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdüren Turuncu Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı şu ifadeleri kullandı; “Sezon hazırlıkları kapsamında yaklaşık 10 tane maç yaptık. Verimli geçti. Hatalarımızı gördük. Yapabileceklerimizi de gördük. Sezonu Tokat deplasmanıyla açıyoruz. Bu sezon 12 takımın 12'si de gerçekten çok kuvvetli kadrolar kurdu. Hedefimiz Tokat'tan puan yada puanlarla dönmek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun içinde hem taktik olarak hem teknik olarak gerekli çalışma ve hazırlıklarımızı yaptık” dedi.  



Sezon öncesi moral yemeği

İnegöl Belediyespor bünyesinde bulunan voleybol ve basketbol takımları moral yemeğinde bir araya geldi. Yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncu kadrolarının yer aldığı yemekte açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, “Takımlarımıza yeni sezon öncesi başarılar diliyorum. Takımlarımıza güveniyoruz. Hedefimiz belli. İnegöl'ün ismini salon sporlarında hem Türkiye'ye, hem Avrupa'ya duyurmak” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.