Hava Durumu

Nilüfer Belediyespor'da çalışmalar hız kazandı

Kulüp politikaları doğrultusunda başarıya aç, gelişmeye müsait oyuncuları tercih ettiklerini belirten Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Atay Doğu, “Hedefimiz öncelikle ligde kalmak ondan sonra üst sıraları zorlamak olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 05:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 05:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer Belediyespor'da çalışmalar hız kazandı
Ozan DEMİR'in haberi

Sultanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları hız kazandı. Ukraynalı milli oyuncular Tatyana Kozlova ve Iryna Trushkina’nın da takıma katılmasıyla çalışmalarını tam kadro sürdüren Mavi Beyazlılar’da Başantrenör Atay Doğu, 10 gün sonra start alacak lig öncesi Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulundu. 2016-2017 sezonu öncesi kulüp politikaları doğrultusunda daha genç, başarıya aç, gelişmeye müsait oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Hedefimiz öncelikle ligde kalmak ondan sonra üst sıraları zorlamak olacak” dedi.



UKRAYNALILAR KATILDI


Ukraynalı oyuncuların milli takımlarıyla Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları oynamasından dolayı 3 gün önce takıma katılabildiğini, 10 Ağustos’tan bu yana eksik çalıştıklarını ifade eden Doğu, “Bu dönemde daha çok gençlerin performansını yükseltmeye çalıştık ve birkaç sakatlık da bizi bayağı olumsuz etkiledi. Yeni bir kadroyla hemen uyum sağlamak çok kolay değil. Hücumda, savunmada istediğimiz şablonu oturtmaya çalışıyoruz. Zamanımız çok fazla yok, bunun da bilincindeyiz. Yaklaşık 10 gün sonra lig maçına çıkacağız. En kısa zamanda ritmimizi yakalamaya çalışacağız” dedi. 

CHANTAVA DENENİYOR

Yeni transferlerden Sırp smaçör Aleksandra Crncevic’le sorun yaşayınca yolları erken ayıran Bursa ekibinde 3. yabancı arayışları sürerken, Yunan oyuncu Evangelia Chantava'yı denemeye aldıklarını açıklayan Atay Doğu, “Takıma katkısı olacak bir oyuncu olursa kadroya dahil edebiliriz. Yerli, genç oyuncularımıza da güveniyoruz. Tabii gençlik demek tecrübesizlik demek. Genç oyuncu normalde daha fazla hata yapar. Bunu da göze almak gerekiyor. Cesur bir oyun tarzıyla, hata fazla olsa bile dinamik takım görüntüsü vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.