Hava Durumu

Orhangazi'de kazan kaynıyor

Kötü gidişata bir türlü ‘dur’ diyemeyen Orhangazispor, düşme hattında bulunan rakibine de mağlup olunca teknik direktör Tuğrul Metin ile yollar ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhangazi'de kazan kaynıyor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Orhangazispor, sahasında Orduspor’a 4-2 mağlup oldu. Orhangazi İlçe Stadı’nda oynanan mücadelenin 16. dakikasında Burak Dost’un golüyle 1-0 öne geçen Bursa temsilcisi, 37’de Murat Torun’un golüne engel olamayınca skora denge geldi ve devre 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda daha atak bir görüntü çizen konuk ekip, 63’te Emre Gemici’nin aşırtma golüyle 2-1 öne geçti. 

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Karşılaşmanın 74 ve 83. dakikalarında iki gol daha kaydeden Murat Torun durumu 4-1’e getirdi. 90. dakikada gelişen Orhangazi atağında Ercan Karaca kafayla topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti. Sahadan 4-2 mağlup ayrılan ve galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Orhangazi’de taraftarlar maç sonunda takıma büyük tepki gösterdi. 

Metin ile yollar ayrıldı

Orduspor yenilgisi sonrası olağanüstü toplanan Orhangazispor yönetimi, Teknik Direktör Tuğrul Metin ve ekibiyle yolları ayırma kararı aldı. Kırmızı Siyahlılardan yapılan açıklamada Metin ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı bildirildi. Açıklamada, “Tuğrul Metin ve ekibine kulübümüze bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz. Orhangazispor bu sezon ortaya koyduğu hedeflerinde hiç bir sapma olmadan yoluna devam edecektir” denildi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.