Hava Durumu

Potanın Timsahları'na sevgi seli

Okul bahçesinde meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan Yeşil Beyazlı basketbolcular, bu yılki hedeflerinin play-off’ta yer almak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 05:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Potanın Timsahları'na sevgi seli
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Bursaspor Durmazlar’ın başarılı oyuncuları Erdem İlter, Şahin Ekmen ve Karlo Vragoviç Hamitler Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler, okul girişinde basketbolcuları tezahüratlar, pankartlar ve meşalelerle karşıladı. Potanın Timsahları, öğrencilerin isteğini kırmayarak üçlü çektirdikten sonra okulun konferans salonunda gerçekleştirilen panelde merak edilen soruları yanıtladı. 



TARAFTARIMIZ MÜKEMMEL

Hırvat oyun kurucu Karlo Vragoviç, yaklaşık 4 ay önce Bursaspor forması giymek için kente geldiğini ve Bursa’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Karlo, “Çok küçük yaşlardan beri basketbol oynamak istiyordum. 11 yaşında takıma kayıt oldum ve basketbol hayatına atıldım. Hırvatistan, Bosna Hersek, İtalya ve  Makedonya’da forma giydim. Ancak burada taraftarın sevgisi mükemmel.  Geçen hafta sonu Rize maçında Teksas tribünündeydim. Mükemmel bir taraftar kitlesine sahibiz” dedi.



ACIBADEM MAÇINA DAVET 

Bu yılki hedeflerinin play-off’a katılmak olduğunu dile getiren Şahin Ekmen, tüm öğrencileri maçlara davet ederken, Erdem İlter ise Türkiye’de beğendiği sporcunun sorulması üzerine “Süper Lig’de 7 yabancı oynatma hakkı var. Ben bu nedenle Türk oyuncu söylemek istiyorum. Çok iyi performans gösteren Sinan Güler bence ligin en iyi oyuncularından” yanıtını verdi. Potanın Timsahları, 10 Aralık Cumartesi günü oynayacakları Acıbadem maçına tüm öğrencileri davet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.