Hava Durumu

Sporcu ordusu

Osmangazi’nin, spor kenti Bursa’nın en fazla spor tesisine sahip ilçesi olduğunu belirten Başkan Dündar, “1 olimpiyat, 3 dünya, 8 Avrupa, 73 Balkan, 410 Türkiye şampiyonuyla toplam 495 şampiyon sporcusu olan bir kulübüz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sporcu ordusu
970 AKTİF SPORCU 

Osmangazi Belediyespor Kulübü 2016-2017 sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Dikkaldırım Spor Salonu'nda kulüp sporcuları ve antrenörlerinin katılımıyla yapılan törende 14 farklı branşta toplam 970 aktif sporcularının bulunduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Spor kenti Bursa’nın en fazla spor tesisine sahip ilçesiyiz. Bunların en güzel örneklerinden birisi de, halen yapımı devam eden kapalı atletizm salonu. Bu tesis, belediye olarak bizlerin Bursa’ya, Türkiye’ye kazandıracağı uluslararası ölçülerdeki en modern olimpik tesisi  olacak” dedi. 



470 ŞAMPİYONLUK 


Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün, ilçenin adını Bursa dışına taşıyan, hatta dünyaya duyuran kulüplerden biri olduğunu belirten Dündar, “Şu anda kulübümüz bünyesinde 970 sporcumuz mevcut. Bu çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin gururu, bizlerin geleceği. Gençlerimizin yanı sıra her yaştan insanımızın spor yapmasına imkan tanıyan tesislerimizde, futbol, yüzme, fitness ve tenis branşlarında 337 bin kişiye hizmet götürmüşüz. 1 olimpiyat, 3 dünya, 8 Avrupa, 73 Balkan, 410 Türkiye şampiyonuyla toplam 495 şampiyon sporcusu olan bir kulübüz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, bayrağımızı göndere çektiririz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.