Hava Durumu

Yeşil Bursa artık 'Şen'

Bursaspor’un pilot takımının başına getirilen Turhan Şen, “Güvenleri boşa çıkaramayacağım” dedi ve sözleşmeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeşil Bursa artık 'Şen'
Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’nın yeni antrenörü Turhan Şen, resmi sözleşmeye imza attı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve Bursaspor’un altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan da katıldı.

ŞEN’E GÜVEN TAM

Bursaspor Başkanı Ay, bundan sonra Bursaspor akademi takımlarında görev alan antrenörlerin Yeşil Bursa’da çalışacağını belirterek, Turhan Şen’e güvendiklerini söyledi. Cem Öztürk ise, “Hamza Hoca ve Başkanımız ile beraber oturduk düşündük ve U21 Takımımızı geçen sezon şampiyon yapmış çocuklarımızın başında olan Turhan Şen’in bu göreve uygun olduğuna karar verdik” dedi.

BİZİM İÇİN AVANTAJ

Turhan Şen de şunları söyledi: “Ali Ay ve Cem Öztürk başkanlarımıza bizleri bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de onların güvenlerini boşa çıkarmayız. Zaten oyuncu grubunu tanıyorum. Bizim için avantaj olacak. Çok kaliteli bir takım var. Çok iyi işler yapabiliriz. İnşallah devre arasında da daha iyi çalışıp takımımızı ilk 5’e sokup play-off’a taşımak istiyoruz.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.