Hava Durumu

400 bin Euro Bursaspor'un cebinde kalacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Büyükşehir Belediyesi heyeti ile Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Keles ilçesine bağlı Gököz bölgesinde kamp tesisleri yapımı konusunda incelemelerde bulundu.  

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 05:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
400 bin Euro Bursaspor'un cebinde kalacak
Altepe, “Dağ yöresi turizmin gelişmesi yönünde dikkatimizi çeken yerlerden birisi Gököz.. Burayı nasıl değerlendirelim diye düşünürken, bu alanda Bursaspor’un kendi tesislerini kurabileceği ve çok sayıda sahanın olduğu bir tesis olabileceği fikrine kavuştuk.  Bursaspor’un da marka değerine büyük bir değer katacak kamp merkezi olacak. Bizler de Belediye başkanlığımız döneminde Bursa’ya böyle bir tesisi kazandıralım istiyoruz” dedi.

“Bursaspor’umuz diğer kamp merkezlerine gitmek zorunda kalmasın” diyerek sözlerine devam eden Altepe, “Hem dağ yöremiz hem de Bursasporumuz kazanacak. Onun için buradayız. Bu yüzden Başkan Ali Ay’ı da buraya davet ettik. Şu anda altyapımız hazır. Hızlı bir şekilde bu tesisleri kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Ay ise Bursaspor’un her yıl 400 bin Euro’ya yakın bir parayı kamp harcamalarında kullandığını belirttiği konuşmasında şu sözleri sarfetti:
“Böyle bir tesise kavuştuğumuz takdirde öncelikle bu para cebimizden çıkmayacak ve dışarıdan gelecek olan takımlar ile kalıcı gelir elde edilmiş olacak. Elbirliği ile Bursaspor’u daha yukarılara taşımak için uğraşıyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.