Hava Durumu

Acemler Metro İstasyonu yeşil beyaz oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, dün Acemler Metro İstasyonu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi ve “Buranın yeni ismi bundan böyle Bursaspor İstasyonu’dur” müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 05:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 05:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acemler Metro İstasyonu yeşil beyaz oldu
Barış YALIM'ın haberi

Beklenen oldu... Acemler Metro İstasyonu’nun adı Bursaspor İstasyonu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Acemler’de basın toplantısı gerçekleştirdi. “Acemler Metro İstasyonu’nu bundan sonra Bursaspor’a göre dizayn ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Altepe, “Çünkü Bursasporluların gelip toplandığı yer burası. Maçtan sonra da en önemli dağılma noktaları burası. Stadyumumuzun en büyük avantajı ana- cadde üzerinde olması ve Bursa’dan gelip geçen herkesin gördüğü, renk katan bir eser olacak. Gece ışıklandırması da hazırlanıyor. O da bittikten sonra Bursa’nın her yerinden de görünebilecek, hemen onun önündeki bu istasyonun da ismini Bursaspor İstasyonu olarak değiştirmiş oluyoruz” dedi.

ANİDEN KARAR ALDIK

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise Başkan Altepe’ye, ‘Başkanım taraftarımız stadın önündeki istasyonunun isminin Bursaspor olmasını istiyor’ dedim. Dün konuştum, bugün aniden karar verdik ve buraya geldik. Acemler Metro İstasyonu’nun ismi bundan sonra Bursaspor İstasyonu olarak değişecek. Tekrar kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Aynı zamanda hem Başkan Recep Altepe hem de Ali Ay, Bursaspor’un bu sezon çok iyi işler yapacağını belirtti. Altepe, “Takım iyi, stat iyi, gün iyi, saat iyi, Başakşehir maçında stadın dolup taşması gerekiyor. İnşallah hep birlikte bu sezon Bursasporumuzun başarılı olmasında pay sahibi olacağız” dedi.



ALEM TARAFTAR GÖRSÜN

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başakşehir maçında 15 Temmuz’da FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminde şehit düşenleri anmak için organizasyonlar yaptıklarını belirterek, “Bütün taraftarımızı birlik ve beraberlik içinde ben maça bekliyorum. Sezon başladı, artık bundan sonra artık bahane üretmesinler. Stat yetişmedi, transfer yapılmadı gibi şeyleri duymak istemiyorum. Bütün taraftarlarımızı stada bekliyorum. Bizim için, Türkiye için çok önemli. Bütün Türkiye Bursaspor taraftarını bu maçta görecek. Ben lafın sonunda ‘Alem taraftar görsün’ demek istiyorum’ şeklinde konuştu.

BURSASPOR'U KİMSE TUTAMAZ

Belediye Başkanı Recep Altepe’ye Timsah Arena’nın isim hakkı ve eksikliklerinin sorulması üzerine, “Eksikler gideriliyor. Aydınlatmalar üzerinde duruyoruz. Artık stadımız gece de çok güzel olacak. Masraflardan kaçınmıyoruz. İsim hakkına gelecek olursak. Biz stadın tüm isim haklarını Bursaspor Kulübü’ne devrettik. Güçlü bir Bursaspor olsun diye. Elbirliği ile herkes üzerine düşen görevi yaparsa düşlediğimiz Avrupa kulübü haline geliriz. Mali yönden de güçlenirsek Bursaspor’u kimse tutamaz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.