Hava Durumu

Ali Ay ve Hamzaoğlu'ndan Başakşehir maçı öncesi taraftara uyarı

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçında taraftarlarının demokrasi şehitlerini anmalarını ve sadece futbola odaklanmaları gerektiğini söyledi. Ay ve Hamzaoğlu ayrıca provokasyona dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 05:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 05:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay ve Hamzaoğlu'ndan Başakşehir maçı öncesi taraftara uyarı
Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, dün Kapalıçarşı’da kahvaltıda bir araya geldi. “Pazar günü çok önemli bir gün” diyen başkan Ali Ay, “Demokrasi şehitlerini anmak için bir şölen düzenliyoruz. Arkasından da Başakşehir maçımız var. Bazı kulüp başkanlarının yapmış olduğu beyanatlara takılmayalım. Bursaspor’un ne olduğunu herkes biliyor. Bu provokasyon da olabilir. Sizden şunu rica ediyorum; pazar günü gelin, şöleni kutlayalım, takımımızı destekleyelim. Ama özellikle rica ediyorum lütfen küfür olmasın. Bazı kişiler bunun yapılmasını istiyorlar. Kulübümüzün ceza almasını istiyorlar” dedi.



SADECE FUTBOLU YAŞAYALIM

“Bu haftaki maç önemli ama daha önemli olan demokrasi şehitlerimizi anacağız” diyerek sözlerine başlayan Hamza Hamzaoğlu ise, “Onlara hak ettikleri saygıyı bir nebze olsun yakınlarına yaşatabilme adına sahada olacağız. Tribünlerde de sadece ve sadece futbol şöleninin yaşanmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın bugüne kadar olduğu gibi yine sadece bizi desteklemelerini istiyoruz. Onları yanımızda görmek bize güç katıyor, gücümüzü daha da artırıyor. Sadece futbolu yaşayalım ve futbol dışına çıkmayalım. Kesinlikle sahada küfür olmasın” diye konuştu. Adanaspor maçındaki ilk 11’de değişiklik olacak mı? sorusuna Hamzaoğlu, “Olabilir ama henüz bir şey söylemeyeyim” cevabını verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.