Hava Durumu

Antalya'da transfer zirvesi! Campos ile...

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri Antalya’da Dlajalma Campos’un menajerleriyle transfer zirvesi gerçekleştirdi. Taraflar 3 yıllık ön anlaşma yaparken, görüşmeyi sadece Sönmez Medya görüntüledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da transfer zirvesi! Campos ile...
ANTALYA’DA SIKI PAZARLIK

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Bursaspor’da Antalya’da hareketli saatler yaşandı. U21 takımının Altınordu ile oynadığı finali izlemek için Antalya’ya giden Bursaspor Başkanı Ali Ay, daha önce telefonla ön görüşme yapılan Djalma Campos’un menajerleriyle Antalya’da bir araya geldi. Beraberindeki yöneticilerle birlikte Baia Lara Otel’de menajerlerle pazarlık masasına oturan Ali Ay saatler süren bir transfer zirvesine imza attı.



AS TV CANLI YAYININDA DUYURDU

Bu görüşmeyi sadece Sönmez Medya görüntüledi. Angolalı futbolcuyu renklerine katmak istediklerini belirten Ali Ay, karşı tarafın da bu transfere olumlu bakması üzerine parasal konuları masaya yatırdı. Bu sırada Dajalma Campos ile sık sık telefon görüşmesi yapılması dikkat çekti. 3 yıllık ön anlaşma yapan taraflar işi imzaya bırakırken, Başkan Ali Ay, AS TV canlı yayınında görüşmelerin olumlu geçtiğini, çok yakında bu transferi kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

ÜZÜLMEZ'DEN OLUMLU RAPOR

Djalma Campos için yapılan görüşmelerin uzamasına Kasımpaşa ve Başakşehir’in araya girmesi sebep oldu. Campos daha önce Maritimo, Porto, Kasımpaşa, Torku Konya ve Gençlerbirliği formalarını giymişti. Menajerlerle yapılan transfer görüşmesi sırasında Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’in de görüşleri alındı. Üzülmez’in Campos hakkında olumlu görüş belirttiği bildirildi.  Haber/Fotoğraf: Ozan DEMİR
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.