Hava Durumu

Aziz Behich taraftarların sorularını yanıtladı

Bursaspor’da son dönemde yaptığı başarılı müdahalelerle taraftarın gönlünde taht kuran Aziz Behich, hesabına gelen “Messi mi? Batalla mı? sorusuna, “Bizim için Batalla” yanıtını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 05:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 05:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Behich taraftarların sorularını yanıtladı
Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Aziz Behich, sosyal medya sitesi Twitter’dan Yeşil Beyazlı taraftarların sorularını yanıtladı. Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarında sergilediği performans ile Bursaspor sevdalılarının gönlünde taht kuran Behich, hiç düşünmeden Bursaspor’un teklifini kabul ettiğini belirterek, hesabına gelen “Messi mi? Batalla mı?” sorusuna, ilginç bir yanıt verdi. 

TEKMEYE KAFA ATARIM

Yeşil Beyazlı ekibin 25 yaşındaki Avustralya kökenli Türk oyuncusu, takım arkadaşı Pablo Martin Batalla’ya övgüler yağdırarak, “Batalla ile oynamak çok iyi, o inanılmaz bir oyuncu” dedi. Yetenekli futbolcu, “Batalla mı ? Messi mi?” sorusuna ise “Bizim için Batalla” yanıtını verdi. Tribünlerin desteğinin kendilerini daha hırslı hale getirdiğini vurgulayan Behich, “Sadece şampiyonluk için değil her maç için tekmeye kafa atarım” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.