Hava Durumu

Bakan Çelik divanda

Bursaspor’un bugünkü Divan Kurulu toplantısı önemli bir konuğu ağırlayacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bugün yapılacak Divan Kurulu toplantısında üyelere seslenecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Çelik divanda
Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç Bakan Faruk Çelik’in toplantıya katılımıyla ilgili olarak, “Sayın Bakanımızın Bursaspor’a önemli katkıları olmuştur. Bundan sonra da olacaktır. O nedenle kendisini toplantımıza davet ettik. Toplantıda üyelerimize seslenecek ve biz de hizmetlerinden dolayı kendisine bir plaket takdim edeceğiz” dedi.

ALİ AY BİLGİLENDİRECEK

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak Divan Kurulu toplantısında tüzük değişikliği konusunda Divan Kurulu’nun yaptığı çalışmalar üyelerin bilgisine sunulacak. Toplantıda ayrıca Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın da üyelere konuşma yapması bekleniyor. Başkan Ali Ay’ın üyelere kulübün idari, mali ve sportif konuları hakkında bilgilendireceği bildirildi. Bursaspor Divan Kurulu’nun 2 Eylül’de yapılması gereken toplantısı çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 9 Eylül 2016’ya ertelenmişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.