Hava Durumu

Başkan Ali Ay: "Şampiyonluğa oynamamız lazım ama..."

Bursaspor’u sportif açıdan başarılı bulmadığını belirten Başkan Ali Ay, “Futbolculara tek tek baktığınızda bu takımın ilk 3’te olması lazım fakat biz 11’inci sıradayız. Bursaspor’un her zaman şampiyonluğa oynaması lazım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay: "Şampiyonluğa oynamamız lazım ama..."
Ozan DEMİR'in haberi...
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi (UEDAŞ) ile yapılan protokol töreninde Yeşil Beyazlı takımın sportif durumunu değerlendirdi. Bursaspor’un sportif açıdan buralarda olmaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Ay, “Kümede kalındı deniliyor, bunun telaffuz bile edilmemesi lazım. Burada yine fayda maliyete gireceğim. Maalesef futbolculara tek tek baktığınızda bu takımın ilk 3’te olması lazım fakat biz 11’inci sıradayız. Bu büyük hayal kırıklığı” dedi. 

KURTULUŞ ALTYAPI

Bursaspor’un her zaman şampiyonluğa oynaması gerektiğini dile getiren Ali Ay şu ifadeleri kullandı; “Şampiyon olduğumuz sene en düşük maliyetli takımdık. Birliktelikle, takım ruhuyla, paraya önem vermeden, profesyonel ama amatörce mücadele ederek şampiyon olmuştuk. Maliyetimiz düşük de olsa şampiyonluğa oynamalıyız. Tekrar söylüyorum altyapı olmazsa olmaz. En az 5-6 futbolcumuzun A Takım’da olması lazım ki aidiyet duygusunun ortaya çıkması gerekiyor.” 

KİMSE İÇİN TEKLİF YOK

Gidecek ve kalacak oyuncular için sezon sonunu beklediklerini belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, şu anda hiçbir futbolcu için teklifin olmadığını vurgulayarak, “Herhalde herkes sezonun bitmesini bekliyor. Ayrılmak istediğini ileten ya da talep eden de olmadı. Ama onlar da kendilerini biliyorlardır herhalde. Herkes küçülmek olarak algılıyor ama biz ekonomik olarak büyümek istiyoruz” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.