Hava Durumu

Başkan Ay, Sağlık Kurulu'na resti çekti!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, sağlık kurulunun görevine son verirken, Müjdat Enginsu’dan tam zamanlı çalışmasını istedi, yanıt olumsuz olunca yollar ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay, Sağlık Kurulu'na resti çekti!
TİMSAH VE BANVİT

Bursaspor, Sağlık Kurulu’yla yollarını ayırırken, olayın içyüzünü Bursa Hakimiyet ortaya çıkardı. Yeşil Beyazlılar’ın Başkanı Ali Ay Basketbol Süper Lig ekiplerinden Banvit’in de doktorluğunu üstlenen Müjdat Enginsu’ya; “Ya tam zamanlı Bursaspor’da çalışın ya da yollarımızı ayırmak zorundayız” dedi. 

BUNU SÖYLEYEMEM

Bunun üzerine Enginsu Başkan Ay’a; “Banvit ile Bursaspor’dan önce çalışmaya başladım. Başkana açıkçası ben böyle bir şey söyleyemem. Bu yüzden Banvit ile devam etmek zorundayım. Benim için ayrılmak zor ancak böyle istiyorsanız yapabileceğim bir şey yok. Size başarılar dilerim” dedi. 

AYAZ İLE ANLAŞILDI

Bu arada Timsah Trabzonspor, Akhisar Bld., Malatyaspor ve son olarak Ç.Rizespor’da görev alan Muhammet Hakan Ayaz’ı göreve getirdi. Ayaz’ın birkaç gün önce Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hikmet Karaman’dan izin istediği ve tecrübeli çalıştırıcıya Bursaspor ile anlaştığını söylediği öğrenildi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.