Hava Durumu

Başkan Ay: 'Şampiyonluk için uğraş vereceğiz'

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Ünitimsah'ın iftarında önemli açıklamalar yaptı. Ay, "Bu topluluğu görünce korkum kalmadı. Bursaspor'un sırtı yere gelmez" ifadelerini kullandı. Hamza Hamzaoğlu ise, "Sahada terinin son damlasına kadar akıtan bir takım yer alacak. Zaman zaman kötü günlerimiz olacak. Birlik olursak aşamayacağımız şey de kalmayacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 05:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 05:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ay: 'Şampiyonluk için uğraş vereceğiz'
Üniversiteli Bursasporlular Derneği’nin (ÜNİTİMSAH) geleneksel iftarı Kültürpark Sadabat Sarayı’nda gerçekleştirildi. İftara Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek, altyapı antrenörleri ve dernek üyeleri katıldı. Ünitimsah Derneği Başkanı Cem Tunçbilek, yaptığı konuşmada, "Ne mutlu bu şehirde yaşayıp Bursalılığı ile övünenlere, ne mutlu Bursasporlu olmanın onuruna ve gururuna erişebilenlere" dedi.



ŞAMPİYONLUK İÇİN...

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, "Böyle ortamları görünce hakikaten gurur duyuyorum. Bizlerle beraber olduğunuz müddetçe Bursaspor’un sırtı yere gelmez" ifadelerini kullandı. Ay, transferlerle ilgili olarak ise şunları söyledi: "Çok şükür bitirdik. Takımımız tam ve bütün olarak kampa katılacak. Hocamız ile kamptan sonra konuşacağız. Belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Biz öncelikle takım olmaya çalışacağız. Takım olduktan sonra da şampiyonluk için uğraş vereceğiz. Bakarsınız bu sene de olabilir. Bu topluluğu gördükten sonra korkum kalmadı".



TERİMİZİ AKITACAĞIZ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da, "Her şeyden önce burada olmaktan son derece mutluyum. Başarıları ve başarısızlıkları yaşamış bir kulübümüz var. Bundan sonraki adımları atarken neyi yaptığında nereye varacağını çok iyi bilen toplulukla hareket ediyoruz. Yapılan transferler bazen eleştirilere maruz kalabilir ama emin olun önce biz bir takım olacağız. Sahada terinin son damlasına kadar akıtan bir takım olacağız. Zaman zaman kötü günlerimiz olacak. Sizlere ihtiyacımız olan o günlerde bizleri desteklerseniz hep beraber takım olabilir ve her şeyi başarabiliriz" diye konuştu.

Barış Yalım
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.