Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batalla'dan Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar

Bursaspor’un yıldızı Pablo Martin Batalla, geçen senenin aksine bu sezon kalpten ve yürekten oynayan bir takım izleteceklerinin sözünü verdi. Arjantinli yıldız ayrıca taraftara seslenerek, “Siz tribünde biz de sahada yüreğimizle hareket edersek çok farklı başarılara imza atabiliriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 05:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 05:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'dan Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar
Bursaspor'un tartışmasız efsane isimleri arasına şimdiden adını yazdıran Pablo Martin Batalla, Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalar yaptı. Yeşil Beyazlı taraftara Avusturya’dan seslenen Arjantinli futbolcu, bu sezon için yüreklerini ortaya koyacaklarının sözünü verdi. Kampın iyi geçtiği belirten Batalla, “Çalışmalar gayet güzel. Yavaş yavaş gerçek performansımıza ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaptanlıkla ilgili konuşan 10 numaralı futbolcu, “Şamil, Harun ve Sivok gibi çok önemli isimler de var. Her ne kadar pazubandı kollarında olmasa da onlar da örnek teşkil ediyor. Benim de öyle. Daha önce de örnek alındığımı hissediyorum, şimdi de. Kaptan olmam bende herhangi bir değişikliğe ve ekstra sorumluluğa neden olmadı” dedi.

\"\"

ÇOK FARKLI ŞEYLER OLABİLİR

Geçen sezonun aksine taraftarlarına çok daha farklı bir Bursaspor izleteceklerinin sözünü veren Pablo Martin Batalla, şunları söyledi:
“Geçen sezon iyi performans ortaya koyamamamıza rağmen taraftarımızın sayısı o kadar da kötü değildi. Belki bu yıl geçen seneki transferler, yok ama ben onlara söz veriyorum ki bu sezon daha fazla kalpten oynayan, çok daha fazla yüreğini ortaya koyan bir takım sahada olacak. Bunu şimdiden hissedebiliyorum. Eğer taraftarımız her zamanki gibi bizim yanımızda olursa çok daha farklı şeyler olabilir. Hem yeni arkadaşlarımız hem de altyapıdan gelen oyuncularımız ellerinden gelenin fazlasını yapıyor. Taraftarımız tribünde, biz de sahada yüreğimizi ortaya koyarsak bu iki davranış bizi ileriye götürür.”

BURASI BENİM EVİM

“Futbolu bıraktıktan sonra Bursaspor’da olmaya devam etmek ister misin?” sorusuna Batalla şu cevabı verdi:
“Tek odağım takımım için en iyisini ortaya koymak. Sadece futbolculuğa odaklanmam gerekiyor. Böyle de yapıyorum. Bursa şehri ve Bursaspor ile alakalı iki sevgili gibi bir ilişkimiz var. Burası benim evim. Bir gün futbolu bıraktıktan sonra burada çalışmak, farklı görevler alabilmek gibi ihtimaller karşıma çıkarsa bunu mutlaka değerlendireceğim. Bunu o gün gelince göreceğiz. Ama bugün sadece oyuncu olduğumu hissediyorum ve buna odaklanıyorum.”

\"\"

YAŞ VE TECRÜBE SAYILARDAN İBARET OLMAZ

“Yaşının ilerlemiş olması sana hangi avantajları ve dezavantajları getirdi?” sorusuna Batalla, “Bence futbolda yaş ve tecrübe, sayılardan ibaret olamaz. 35-36 yaşında çok iyi durumda olan oyuncular var. Ama aynı futbol içinde 29-30’da düşüşe geçen oyuncular da var. Ben ise sadece takıma odaklanıyorum. İyi bir sezon geçirmeliyim. Avantaj ve dezavantajlarımı, insanlar sahada görüp onlar değerlendirecek” cevabını verdi. 

ÖZELLİKLERİMİN DIŞINA ÇIKTIM

“Geçen sezon iyi bir sezon değildi” diyen Batalla, “Ben geri geldiğimde elimden gelenin bir tık fazlasını yapmaya çalıştım. Kendi özelliklerim dışında da bir şeyler yapmaya çalıştım. Normalden fazla koştum. Fiziksel özelliklerim el verdiğince de koşmaya devam edeceğim. Kalitemiz ve yüreğimizle geçen seneden daha farklı olacak” dedi.

\"\"
Bursaspor'un kaptanı Pablo Martin Batalla, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursaspor muhabiri Barış Yalım'ın sorularını tüm içtenliğiyle cevapladı.

SADECE TÜRKİYE'DE YAŞANMIYOR

Batalla, Türkiye’de yaşanan sıkıntılı süreçle alakalı şunları söyledi:
“Üzücü olaylar yaşanıyor. Ama bütün dünyada var. Sadece Türkiye’de değil. Bunun farkında olmalıyız. Türkiye’deki olaylarla ilgili düşünce beyan etmek istemiyorum. Sınırlı bilgim var. Soruyorum, bilgi ediniyorum ama belli bir yere kadar. Yorum da yapmak istemiyorum.” 

BACAKLARIMIZ AĞRIYOR

Bursaspor’un yeni transferlerini de değerlendiren Batalla, “Yeni arkadaşlarımız takıma iyi etki kattı. Hepsi Bursaspor’a değer veriyor. Bunu çalışarak da gösteriyorlar. Bilal de öyle. Kampın bu dönemi her futbolcunun bacaklarının ağrıdığı kendini ağır hissettiği bir dönemdir. Bu yüzden de performansımızın en iyisini gösteremeyiz. Eminim ki ilerleyen günlerde çok daha iyi işler çıkaracağız” şeklinden konuştu. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın özel haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.