Hava Durumu

Batalla'nın yeri bir başka

Bursaspor’un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, Galatasaray maçındaki performansıyla yine taraftarı kendine hayran bıraktırdı. Yıldız oyucu tekniği ve zekasının yanı sıra mücadelesiyle de alkış topladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 06:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 06:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla'nın yeri bir başka
Pablo Martin Batalla, ikinci Bursaspor kariyerinde taraftarı kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Galatasaray ile geçen cuma akşamı oynanan maçta sahada adeta basmadık yer bırakmayan Arjantinli krampon, hücumdaki etkinliğiyle takımının attığı tek golde etkili rol oynadı. Forvet arkasında maça başlayan ve kısa bir süre sol kanatta da görev yapan Batalla, bir 10 numaradan daha fazlasını sahaya yansıtmayı başardı. 

ORGANİZE ETTİ

Tekniği ve oyun zekasının yanı sıra mücadelesiyle de alkış toplayan yıldız oyuncu, Sivok’un 35’inci dakikada attığı gole de imzasını attı. Serbest vuruş sonrası sağ kanatta topla buluşan Arjantinli, Çek futbolcuya ‘al da at’ dercesine meşin yuvarlağı gönderdi. Takımın en fazla koşan ikinci, sahanın da dördüncü oyuncusu olan Batalla savunmada da etkin bir rol ortaya koydu. Arjantinli, hücuma çıkışlarda da attığı paslarla takımı organize eden isimdi. 

4 GOLE KATKI

Bursaspor’daki ikinci döneminde çok farklı bir oyun ortaya koyan Batalla, 4 gole katkı koydu. Ligdeki 11 maçta 1 gol, 3 asistle oynayan Arjantinli krampon, koşu mesafelerinde de sürekli ilk 3’ün içinde yer aldı. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.