Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buraspor'un gizli silahı: Jorquera

Süper Lig'in flaş takımı olan Bursaspor’da, Batalla kadar Jorquera'nın da performansı dikkat çekiyor. Sonradan oyuna girerek, gollerini atan Jorquera, takımına puanlar kazandırmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buraspor'un gizli silahı: Jorquera
Bursaspor Jorquera'nın attığı gollerle Ayetmiz Alanyaspor'u 2-0 yenerek Bursa'ya 3 puanla dönüyor. Bursaspor’un Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera, attığı gollerle takımına puanlar kazandırmaya devam ediyor. Kayserispor mücadelesinde 83. dakikada sahneye çıkan ve galibiyetin fitilini ateşleyen Jorquera, Kasımpaşa maçında da karşılaşmaya ikinci yarı girerek takımının tek golünü kaydetti.

Alytemiz Alanyaspor karşısında da 75'nci dakikada Ricardo Faty'nin yerine oyuna giren Jorquera, 85 ve 88'nci dakikalarda attığı 2 golle Bursaspor'u zirve mücadelesinde tutmayı başardı. Jorquera, gol sayısını da 4'e çıkardı. 

GOL ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Jorquera maç sonrası yaptığı açıklamada, "Gollerimle takımımın galip gelmesi beni çok mutlu ediyor. Gol atmak çok güzel ama takıma katkı verebilmek daha güzel bir şey. Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.