Hava Durumu

Bursa eski Valisi Şahabettin Harput'a olay gönderme

Yeşil Beyazlılar Başakşehir maçında 40 bine yakın kişiyle tribünde yer aldı. Tribünde hem demokrasi şehitleri anıldı hem de FETÖ’den tutuklanan Bursa eski Valisi Şahabettin Harput’a tarihi bir cevap verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 07:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 07:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa eski Valisi Şahabettin Harput'a olay gönderme
Bursaspor taraftarı üzerine düşen görevi yaptı ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ne Timsah Arena’dan sahip çıktı. Yeşil Beyazlı taraftarlar Timsah Arena’nın neredeyse tamamını doldururken, maç öncesinde şehitlerin isimleri teker teker anons edildi. Bursasporlu taraftarlar her şehidin ismi okunduğunda ‘burada’ diye bağırdı. Taraftarlar hazırladıkları koreografilerle de iki önemli mesaj birden verdi. Bu mesajlardan birinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anıldı, diğerinde ise FETÖ soruşturması ve olaylı Beşiktaş maçı tasvir edildi.

Bursasporlu taraftarlar Maraton tribününden ‘Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in resminin olduğu koreografiyi sergiledi.



Teksas tribününde ise Beşiktaş maçı sonrası Bursasporlu taraftarların cezaevine girmesine sebep olan ve FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Bursa eski Valisi Şahabettin Harput’un polisler arasında elleri kelepçeli görüntüsünün yer aldığı koreografi açıldı.



Taraftarlar Harput’a yönelik, “Bu vatan bölünmez bu böyle biline, Alma Teksas’ın ahını çıkar aheste aheste, bu vatan uğruna hazırız ölmeye” yazılarıyla tarihi bir mesaj verdi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.