Hava Durumu

İddia yok heyecan var

Bursaspor kaçtı, Galatasaray yakaladı. Sahada güzel bir mücadelenin yaşandığı maçta Yeşil Beyazlılar öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İddia yok heyecan var
ETKİSİNİ ARTIRDI

Süper Ligin 31’inci haftasında oynanan maçta Bursaspor evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye Yeşil Beyazlı ekip daha istekli başlarken, en etkili atak 15’inci dakikada Sabri’den geldi. Tecrübeli oyuncunun çaprazdan vuruşunda Harun Tekin başarılıydı. 30’da Bursaspor gole çok yaklaştı. Uzun süren karambolün ardından Aziz’in ortasına istediği gibi vuramayan Kubilay meşin yuvarlağı auta gönderdi. 31’de Denayer’in geri pasında top kaleci Muslera’yı da geçti ancak direğin dibinden kornere çıktı. 

SIVOK ÖNE GEÇİRDİ

Dakikalar 35’i gösterdiğinde Yeşil Beyazlılar öne geçti. Batalla’nın çizgiye inip yaptığı ortada Sivok kale önüne kafayla topa vurdu ve takımın 1-0 öne geçirdi. Maçın 50’nci dakikasında kale önünde yaşanan karambolde Olcan skora eşitliği getirdi. Golün ardından Bursaspor yine etkili oyununa devam etti. Necid’in yerine oyuna dahil olan Deniz ile hücum hattında etkili olan Yeşil Beyazlılar, aradığı golü bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.