Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ay'dan çok konuşulacak çıkış

Bursaspor Başkanı Ali Ay gündemdeki konulara ilişkin Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalarda bulundu. Alanyaspor galibiyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Ali Ay, “Maalesef içimizde hâlâ kaybetmemizi isteyen bir kesim var. Bunlar Bursasporlu olamaz” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ay'dan çok konuşulacak çıkış
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyareti nedeniyle Bursaspor’un Alanyaspor ile oynadığı maçı tribünden izleyemeyen Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı Ali Ay, gündemdeki konulara ilişkin Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulundu.
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 16 numaralı formayı vermesinin yanı sıra kulübün ekonomik durumu hakkında da bilgi paylaştığını belirten Ali Ay, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri dinledi. Biz de kendisine iyi bir sunum yaptık" diye konuştu.

BAKANIMIZ VE VEKİLİMİZ TAKİPTE

Ali Ay, “Kulübümüzün ekonomik durumu ortada. Sayın Cumhurbaşkanımıza detaylarını anlattım.
Ziyaretimiz sırasında bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, valimiz İzzettin Küçük ve milletvekilimiz Hüseyin Şahin vardı. Cumhurbaşkanımız bakanımıza ve vekilimize Timsah Arena’nın isim hakkı ve banka yapılandırması konularını takip etmelerini söyledi. Zaten hem Sayın Müezzinoğlu hem de Sayın Hüseyin Şahin ilk günden itibaren bu konunun en büyük takipçileri” diye konuştu.

BURSASPOR SİZE NE YAPTI?

Alanyaspor maçıyla ilgili de görüşlerini aktaran Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Orada olamadığım için tabii ki içim buruk ama oyuncularımız bizleri hayli sevindirdi. Kendileri de çok sevinmişler. Hocamızı da tebrik ettim. Ama beni üzen asıl konu, kaybedelim diye ellerini ovuşturanlar, yenilmemizi isteyenler var. Bu isimlere sesleniyorum. Bursaspor size ne yaptı. Oyunumuz tatmin etmiyor olabilir. Gaziantep’te hakkımız yenmeseydi şimdi başka şeyleri konuşuyor olacaktık” ifadelerini kullandı.

GERÇEK BURSASPORLU DEĞİLDİR

Sözlerini “Şampiyon olduğumuz yıl çok mu iyi oynuyorduk“ diye sürdüren Ali Ay, “Ama birliktelik vardı. Biz de birlikteliği kurmaya çalışıyoruz. Bahsettiğimiz kesim sayıca çok küçük. Bütün halinde olursak başaramayacağımız iş yok. Bölünmenin, parçalanmanın anlamı yok. Bir Bursasporluya takımının kaybetmesini istemek yakışmaz. O da zaten gerçek Bursasporlu değildir” diye konuştu. Tribünlerden övgüyle bahseden Ali Ay, “Alanya’daki taraftarımızı yürekten kutluyorum” dedi.(Süha GÜRSOY)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.