Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ay'dan dikkat çeken açıklamalar

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Windischgarten kasabasında sürdüren Bursaspor’un kampına katılan Kulüp Başkanı Ali Ay Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. Başkan Ay, takımda müthiş bir birliktelik olduğuna dikkat çekerken, "2010 yılında şampiyon olduğumuz sezonun havası yakalanmış. Bunu burada gördüm" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ay'dan dikkat çeken açıklamalar
Avusturya'da çok güzel bir ortamla karşılaştıklarına dikkat çeken Başkan Ay, "Burada çok güzel bir ortamla karşılaştık. Bursa'nın Uludağ'ı gibi bir yer. Manzaralar müthiş. Futbolcularımızı çok iyi gördüm. Bizim istediğimiz, amaçladığımız birlik ve beraberlik sağlanmış durumda. Herkes birbiriyle şakalaşıyor. İyi bir kaynaşma oluşmuş. Bunları sağlayan teknik direktörümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu aile ortamının meyvelerini lig başlayınca göreceğiz" diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

AİLE ORTAMI OLUŞMUŞ 

"Bizim en büyük arzumuz takımdaki aile ortamını oluşturmaktı. Sevinerek söylüyorum bu oluşmuş. Ben 2010 yılında Süper Lig şampiyonu olduğumuz seneyi görür gibiyim. Takım ve yönetim bir arada tek eksiğimiz taraftarlar. Onlarda bu birlik ve beraberliğin içersine girerlerse arzulanan başarı gelecektir. Sportif başarı olduğu takdirde mali güçte arkasından gelecektir. Bunun biliyoruz. Emre ve Merter’in durumuna üzüldüm. 4 hafta bizden ayrı kalacaklar. Bir an önce onların sahalara dönmelerini arzuluyorum."

BURSASPOR TV'DEN İZLEDİM

"Hazırlık maçları teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun da dediği gibi maç oynaması açısından önemli. Bursa’da kulübümüzün işleri nedeniyle maçları Bursaspor TV'den izledim. Gördüğüm kadarıyla takımımız çok istekli oynadı. 

Geçen sezon olduğu gibi bekleyen değil, koşan, coşan ve rakibini ısıran bir takım oluşmuş. Gençlerle iyi uyum yakalanmış. Bunlar özel maçlar. Sezon içinde bunları yapılmasını ve takımımızın arzulanan yere gelmesini istiyorum."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.