Hava Durumu

Bursaspor gol oldu yağdı

Avusturya Salzburg karşısında İsmail Konuk, Jorquera, Pablo Batalla, Bilal Kısa ve Kubilay Kanatsızkuş (2) ile goller bulan Bursaspor, kamptaki ikinci maçından farklı bir skorla galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor gol oldu yağdı
Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Bursaspor, Avusturya 3. Ligi takımlarından SV Avusturya Salzburg'la karşı karşıya geldi. Salzburg Das Heim Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk dakikalarında Sinan Bakış ve Ricardo Faty ile pozisyonlar bulan Yeşil Beyazlılar, 18. dakikada Pablo Batalla'yla net bir gol fırsatından yararlanamadı. Bu pozisyonun devamında Arjantinli yıldızın sağ kanattan geliştirdiği atakta İsmail Konuk'un golü Timsah'ı 1-0 öne geçirirken, 23. dakikada Batalla'nın kafa vuruşu direkten döndü. Pozisyon anlamında oldukça üretken bir ilk yarı geçiren Yeşil Beyazlılar, 43. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Sercan Yıldırım'ın asistinde Cristobal Jorquera'yla farkı 2'ye çıkardı. 



KUBİLAY'DAN İKİ GOL

Timsah'ın başarılı kalecisi Harun Tekin ise ilk yarının son dakikalarında iki net pozisyonda kalesinde devleşti. Soyunma odasına 2-0 önde giren Bursaspor, değişikliklerle başladığı ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü. 49. dakikada Serdar Kurtuluş'un volesinde Batalla'ya çarpan top ağlarla buluşurken (3-0), Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu son yarım saatlik dilimde genç oyunculara şans verdi. Karşılaşmanın 73. dakikasında Bilal Kısa durumu 4-0'a getirdi. Mert Örnek'in asistlerinde genç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş ile 75 ve 83. dakikalarda 2 gol daha bulan Bursaspor, 90'da Rekic'in golüne engel olamasa da Salzburg karşısında farklı bir skora imza atarak sahadan 6-1 galip ayrıldı. 

TİMSAH TRAFİĞE TAKILDI

Bursaspor Avusturya Salzburg karşılaşması için maçın oynanacağı stada geç ulaştı. Yeşil Beyazlı kafileyi taşıyan takım otobüsü trafik kazası nedeniyle kapanan yolda yaklaşık 45 dakika beklemek zorunda kaldı. Daha önce TSİ 19.30’da başlanacağı açıklanan karşılaşma 35 dakikalık gecikmeyle başladı.

BAŞLAMA VURUŞU SÜRPRİZİ

Bursaspor’la Avusturya Salzburg arasındaki hazırlık maçında başlama vuruşu bir gurbetçi vatandaştan geldi. Mücadelenin sponsorlarından Metin Olgun karşılaşmanın sembolik başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

 

TEKSAS AVRUPA HER YERDE

Bursasporlu taraftarlar Avusturya Salzburg karşısında takımlarını yine yalnız bırakmadı. Teksas Avrupa üyeleri tribündeki yerlerini alırken, futbolculara büyük destek verdi. Bursasporlular tribündeki Yeşil Beyazı atkıların yanı sıra Türk bayrağı da açtı. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.