Hava Durumu

Bursaspor sınıfta kaldı

Avusturya kampındaki son hazırlık maçına çıkan Bursaspor, Almanya ekibi Darmstadt’a 3-0 mağlup oldu. Timsah’ta özellikle ikinci yarıda oyuncuların yorgunluğu gözlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor sınıfta kaldı
Bursaspor, Avusturya kampındaki 4’üncü ve son hazırlık maçında Alman ekibi Darmstadt’a 3-0 mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar mücadeleye iyi başlarken, ilk 15 dakikalık dilimde Sercan ve Batalla ile gole yaklaştı. 21’inci dakikada ise Bilal’ın vuruşu direkten oyun alanına döndü. Maçın 28’inci dakikasında İsmail Konuk’un müdahalesiyle Heller yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 

ETKİLİ OLAMADI

Bir dakika sonra Niemeyer’in vuruşu Alman ekibini 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da baskılı başlayan Yeşil Beyazlılar, 62’de ani bir atakta golü kalesinde gördü. Darmstadt Heller’in attığı golle skoru 2-0’a getirdi. 64’üncü dakikada Aytaç’ın kafa vuruşuyla skor 3-0 oldu. İlerleyen dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Timsah karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

TRİBÜNLER YANIYOR

Bursaspor taraftarı, Avusturya’da takımını yalnız bırakmamaya devam ediyor. Yeşil Beyaz’a gönül verenler, takımlarına karşılaşma boyunca destek olurken, mücadelenin başında yaktıkları meşalelerle güzel görüntülerin sahnelenmesini sağladılar. Ancak o sırada yedek futbolcular meşalelerin dumanından etkilenerek o bölgeden kaçmak zorunda kaldılar. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

MERTER İLK KEZ

Bursaspor’un Akhisar Belediyespor’dan transfer ettiği ve Hamza Hamzaoğlu’nun çok güvendiği Merter Yüce, Darmstadt ile oynanan karşılaşmada ilk kez forma giyme şansı buldu. Sakatlığını atlatan Merter, ilk 11’de mücadeleye başladı. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

GERGİN ANLAR

Karşılaşmanın ilk yarısında sert bir futbol oynayan Darmstadt’lı oyuncular, Bursasporlu futbolcuları adeta çileden çıkardı. Bu duruma Sercan Yıldırım tepkisiz kalmazken, saha içi bir anda karıştı. Hamza Hamzaoğlu’nun sahaya girmesiyle gergin ortam yerini sakinliğe bırakırken, devre arasında konu tatlıya bağlandı. 

'BU MAÇ BİZE IŞIK VERDİ'

Hamza Hamzaoğlu karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi. Hamzaoğlu; “Bu maç her anlamda iyi oldu. Ne kadar gerideyiz ve neler yapmamız gerektiği konusunda bize ışık verdi. İlk yarıda kötü değildik esasında. Oyun anlayışımız adına çok da çalışamadık. Maç içerisinde iyi şeyler gördük, toparlanacağız” dedi. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

BAŞKAN TAKİPTE

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Darmstadt ile oynanan hazırlık karşılaşmasını Yeşil Beyazlı yöneticilerle birlikte tribünden takip etti. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

DZSUDZSAK'A BÜYÜK İLGİ

Bursaspor ile yollarını ayırması an meselesi olan Balazs Dzsudzsak, Darmstadt ile oynanan mücadelede büyük ilgi gördü. Yeşil Beyazlı taraftarlar, Macar futbolcuya formalarını imzalatırken, hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmediler. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.