Hava Durumu

Bursaspor maceram biterse...

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Türkiye’de Bursaspor’dan başka bir takımda oynamayı asla düşünmediğini belirterek, “Eğer bir gün Bursa maceram biterse bundan sonraki yerim Türkiye olmaz. Daha önce yaptığım gibi Çin’e ya da Kolombiya’ya giderim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor maceram biterse...
Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonu öncesi hazırlıklarını Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, takım kaptanı Pablo Martin Batalla, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) özel açıklamalarda bulundu. Kampta her şeyin yolunda gittiğini ifade eden Batalla, "İnanılmaz bir yere geldik kampımızı yapmak için. Antrenmanlarımızı yapmak, dinlenmek ve beslenmek için bütün imkanlar mevcut. Arkadaşlık ortamımızın da her gün daha iyiye gittiğini söyleyebilirim. Birkaç eksiğimiz var ama sezonun başlamasına daha süre var. Onlar da rahatça tamamlayabileceğimiz şeyler" dedi.

Hazırlık maçlarını kendi içinde değerlendirmek gerektiğini ifade eden Arjantinli yıldız, “Açıkça söylemek gerekirse çok çalışıyoruz. Sezonun bu kısmında ağır antrenmanlar yapıyoruz. O antrenmanların üstüne maça çıktığımızda 45 ya da 60 dakika oynamak bizi çok fazla yoruyor. Yorgun vücudumuz tam bunu veremiyor olabilir. Hazırlık olarak görüyoruz bu karşılaşmaları. Bunun yanı sıra genç arkadaşlarımıza da kendilerini göstermek için fırsat oluyor. Sezonun başlamasına daha az süre kala yapacağımız hazırlık maçları bizim rekabetçi ortamı hazırlamamız için kilit maçı olacak. Biz henüz o karşılaşmaları oynamıyoruz ama elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyoruz yine de” diye konuştu.

‘Taraftarlar gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bir Bursaspor görecek mi?’ sorusunu yanıtlayan yıldız isim, “Aslında tüm çalışmamız, tüm hedefimiz bu olmalı. Bütün gücümüzü buna yoğunlaştırmalıyız. Bursaspor’un adını tekrar olabildiğince yüksek yerlere çıkarmayı ve Bursaspor’u Avrupa kupaları haritasına tekrar sokmayı düşünmeliyiz. Bütün hedefimiz bu olmalı. Şampiyonluktan sonra özellikle koyduğumuz yüksek hedeflerle birlikte buna ulaşmak çok zordu fakat çok çalıştık ve bunu başardık uzunca bir süre. Fakat geçtiğimiz son 1-2 yılda bunu başaramadık. Şimdi tekrar hedefimiz tanıdığımız, tadını bildiğimiz Avrupa arenasına geri dönmek olacak” şeklinde konuştu.

Türkiye’de Bursaspor dışında bir kulüpte forma giymeyi hiç düşünmediğini ifade eden kaptan Batalla, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu konudaki duruşum ve düşüncem asla değişmedi. Benim Türkiye’deki takımım Bursaspor. Eğer bir gün Bursaspor’da oynamayacaksam Türkiye’de başka bir takımda oynamam. Daha önce yaptığım gibi Çin’e ya da Kolombiya’ya giderim. Ben kariyerimde bu konuda hep şanslı oldum. Her zaman iyi meydan okumalar yaşadım. İyi bir hava değişimleri yaşadım gittiğim yerlerde. Her zaman iyi takımlarda oynadım. Bununla alakalı hayal kırıklığım olmadı. Eğer bir gün Bursa maceram biterse bundan sonraki yerim Türkiye olmaz, başka bir yer olur. Ben burada kendimi, kişiliğimi bulmuş hissediyorum. Kendimi burayla özdeşleştirdim. Burasının da beni kendisiyle özdeşleştirdiğini hissediyorum. Türkiye’de bir yer olacaksa Bursaspor olacak, başka bir yer olmayacak.”

Taraftarların kendisine gösterdiği ilginin hatırlatılması üzerine Arjantinli yıldız, “Çok zor benim o anki hislerimi kelimelerle ifade etmek. Ne kadar denesem de kendimi yeterince ifade etmiş sayamayacağım. Taraftarlarımız bugüne kadar bana tüm ilgilerini, alakalarını en üst seviyede gösterdiler. Ben de elimden geldiğince bu sevgiye layık olmaya çalıştım. Bunun hissi anlamda çok güzel bir tarafı var ama sorumluluk anlamında da bana getirdiği başka duygular var. Bu kadar sevildiğiniz zaman sadece saha içindeki davranışlarınızla değil, saha dışındaki davranışlarınızla da insanların bu sevgisine karşılık vermek istiyorsunuz. Saha içindeki sorumluluğunuz da artıyor. Zaman zaman yük bindiriyor olabilir ama olsun, sıkıntı değil. Umarım çok çalışırız ve her şey yolunda gider ve bana bu güzel duyguları yaşatan taraftarlarımıza bir mutluluk verme konusunda ben de bu takımın parçası olarak bir şeyler yapabilirim. Onların yüzlerini mutlu görmek bizim için hediyelerin en güzeli” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.