Hava Durumu

Timsah direkleri dövdü

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, üçüncü maçında Vorwarts Steyr ile karşılaştı. Yeşil Beyazlılar geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanırken tam 6 top direkten döndü.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 22:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah direkleri dövdü
Bursaspor 3’üncü hazırlık maçında Avusturya 3’üncü lig ekibi Vorwarts Steyr’i 2-1 mağlup etti. Yeşil Beyazlılar mücadeleye hızlı bir başlangıç yaparken, rakibi karşısında baskı kurdu ve özellikle Batalla’yla pozisyonlara girdi. Ancak ani gelişen atakta Vorwarts Steyr, Martinovic’in attığı golle 1-0 öne geçti. Timsah 27’nci dakikada beraberliği yakaladı. Aziz Behich’in ortasında Batalla’nın vuruşu skoru 1-1’e getirdi. Golün ardından baskısını sıklaştıran Bursaspor’da Sercan’ın 33 ve 35’teki dar açıdan iki vuruşu da direkten döndü. 38’de ise bu sefer Del Valle yine direği geçemeyen isim oldu. 

\\\"\\\"

DİREKLERİ GEÇEMEDİ

43’te bir kez daha gole yaklaşan Timsah önce Faty sonra Sercan ile kaleyi yokladı ancak Grossalber’i ardından da direği geçemedi. İlkyarı 1-1 sona ererken, Yeşil Beyazlılar ikinci devreye de etkili başladı ve Del Valle’nin vuruşu bu sefer çataldan döndü. Kubilay ve Sinan ile kaleciyi geçemeyen Timsah, 81’de öne geçti. 

\\\"\\\"

Mert’in ortasında Dzsudzsak çizgide topu içeri indirdi, Necid de meşin yuvarlağa dokunarak takımını öne geçirdi. Batalla ile bir kez daha topu direğe nişanlayan Bursaspor, maçtan 2-1 galip ayrıldı. 

\\\"\\\"

'SKOR ÖNEMLİ DEĞİL'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, skorun kendileri için önemli olmadığını ve iyiye doğru gittiklerini söyledi. Hamzaoğlu; “Bir hazırlık maçımız kaldı o da bizim için en önemlisi. Yavaş yavaş büyük resmi ortaya çıkarmaya başlayacağız. Sahada iyi şeyler ortaya koymaya çalışıldı. Çok daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor” dedi.

ŞANSSIZLIĞIN BU KADARI

Bursaspor’un Vorwarts Steyr ile oynadığı maç ilginç anlara sahne oldu. Yeşil Beyazlılar mücadeleyi rakip kaleye yıkarken, 3 kez Sercan Yıldırım, 2 kez Del Valle, 1 kez de Batalla ile olmak üzere toplam 6 defa direği nişanladı.  

\\\"\\\"

TİMSAH YALNIZ YÜRÜMEZ

Bursaspor’la Vorwarts Steyer arasındaki maçta gurbetçi taraftarlar Yeşil Beyazlılar’a büyük destek çıktı. Taraftarlar Yeşil Beyaz atkı ve bayraklarla takımlarına destek verdi. Farklı takımların formalarıyla maça gelenler de dikkat çekti. Taraftarlar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu‘na da büyük ilgi gösterdi ve bol bol selfie çektirdi.

YİNE KAZA YİNE GECİKME

Bursaspor’un Vowarts Steyr ile oynanacağı maçın daha önce TSİ 20.00’de başlayacağı açıklanmıştı. Ancak tıpkı Avusturya Salzburg maçı gibi bu karşılaşma da 30 dakikalık gecikmeyle başladı. Yeşil Beyazlılar yine bir trafik kazası ve yol çalışması nedeniyle kamp yaptıkları bölgeden Steyr’a gecikmeli ulaşabildi. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.