Hava Durumu

Bursaspor Saray'a gidiyor

Bursaspor Yönetimi’nin randevu talebine olumlu yanıt geldiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı uygun olursa iki hafta sonra sonucu merakla beklenen görüşme gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Saray'a gidiyor
Bursaspor Yönetimi Timsah Arena’yla ilgili gelir getirici çalışmaları sürdürürken isim hakkının satışı konusunda önemli bir girişime hazırlanıyor. Şu ana kadar stadın isim hakkının satışı için somut bir adım atamayan yaptığı girişimler de sonuçsuz kalan Yeşil Beyazlı Yönetim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapısını çaldı. Erdoğan’dan randevu talep eden Ali Ay başkanlığındaki yönetim kuruluna ilk gelen bilgi sevindirici düzeyde.  

GÖRÜŞMESARAY'DA

Cumhurbaşkanlığı yetkililerinin randevu talebine olumlu yanıt verdikleri ve Erdoğan’ın programı uygun olursa iki hafta sonra Ankara’da beklenen görüşmenin gerçekleşebileceğini bildirdikleri öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmede Timsah Arena’nın isim hakkının satışı için Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istenecek. Hatırlanacağı gibi Timsah Arena’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış ve finansmanı için de 50 milyon TL’lik destek vermişti.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.