Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor taraftarı Arena'da rekor peşinde!

Alanyaspor deplasmanında şov yapan Yeşil Beyazlı taraftarlar, cumartesi günü Timsah Arena'da oynanacak Atiker Konyaspor maçında rekor kovalayacak. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resmi tatilin olacağı bu önemli günde, 40 bine yakın Bursaspor sevdalısının takımını yalnız bırakmaması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 05:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 05:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı Arena'da rekor peşinde!
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Atiker Konyaspor'u sahasında konuk edecek Bursaspor'da taraftar ayaklanması yaşanıyor. Timsah Arena'da oynanan karşılaşmalarda yaklaşık 20 bin taraftar ortalaması ile sahaya çıkan Yeşil Beyazlılar’da rekor 27 bin 694. Başakşehir maçında kırılan bu rekorun bu hafta oynanacak karşılaşmada geçilmesi planlanıyor.

CUMHURİYET BAYRAMI

Alanyaspor deplasmanında Bursaspor taraftarının muhteşem görüntüsü, cumartesi günü oynanacak maç öncesi herkesi harekete geçirdi. Karşılaşmanın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda oynanacak olması da büyük avantaj. Çalışan kesimin resmi tatil yapacağı ve bu sayede rahatça maça geleceği düşünüldüğünde karşılaşmanın yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor. 

HAVA YAĞMURLU

Timsah Arena'da saat 16.00'da başlayacak mücadele öncesi Yeşil Beyazlı taraftarlar da sosyal medyadan örgütlenmeye başladı. Bursaspor'u yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar, 'Arena'ya 40 bin kişi' temasıyla yola çıkıyor. Tek endişe ise cumartesi günü meteorolojinin Bursa için verdiği hava tahmini. Maç saati havanın 14 derece ve yağmurlu olacağı belirtiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.