Hava Durumu

Bursaspor yönetimi Başbakan Davutoğlu ile bir araya geldi

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetimi AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte, Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yanı sıra Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yönetimi  Başbakan Davutoğlu ile bir araya geldi
Bursaspor Yönetim Kurulu Ankara’da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Davutoğlu ile kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi. Bursaspor Yönetimi İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu da makamlarında ziyaret etti.

Bursaspor heyetine Ankara temaslarında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin eşlik etti. Şahin yaptığı açıklamada, “Spor Toto ile önemli bir yolu katettik. İçişleri Bakanımızın Bursaspor’a çok ciddi desteği olacak. Sayın Başkanımız gerekli açıklamayı zaman içinde yapacaktır. Sayın Başbakanımızın da Bursaspor’a başarılar dilemesi bizim açımızdan motivasyon oldu” dedi.

SPOR TOTO’DAN GELECEK

Başkan Ali Ay da Ankara temaslarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Ay, “Mali disiplini sağlamamız için Ankara’ya ikinci defa geliyoruz. Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü’ne gittik. Orada Mehmet Bey ile görüştük. Onlar da tüm kulüplere bu sezon için 3 milyon lira katkı yaptıklarını söylediler. Onu da biz bir an evvel gönderilmesini istedik. O parayı gönderecekler ama maalesef bu para Aktifbank’a gidecek. Daha sonra İçişleri Bakanımız ile görüştük. Eksik olmasın bizi kabul ettiler ve yardımcı olacaklarını belirttiler. Detayları daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Başbakanımız ile ayaküstü görüştük. Bursaspor’a başarılar diledi. Bursa’ya geldiğinde veya biz bir daha geldiğimizde inşallah Başbakanımız ile uzun süreli bir görüşmemiz olacak” diye konuştu.   

MALİ TABLOYU AÇIKLAYACAĞIZ

Bursaspor Başkanı Ali Ay yaptığı açıklamada; “Mali tabloyu aslında herkes bilmiyor. Bu konu hakkında perşembe (yarın) veya cuma günü bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Taraftarlarımızın bundan da malumatı olsun ve ona göre bizlere gerekli desteklerini versinler” dedi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.