Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'a 3.9 milyon lira kazandırdı

Bursaspor’un Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera, sonradan oyuna girdiği 3 karşılaşmada attığı gollerle takımına 3 milyon 900 bin TL kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a 3.9 milyon lira kazandırdı
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında dün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan Bursaspor, 85 ve 88. dakikalarda Cristobal Jorquera’nın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını başardı. Puanını 16’ya çıkaran Timsah, 4. sıradaki yerini de korudu.

Geçen sezon 28 maçta 5 gol atmıştı

Yeşil-beyazlı ekipte galibiyetin mimarı olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera, ligdeki gol sayısını da 4’e çıkardı. Geçtiğimiz sezon çıktığı 28 resmi karşılaşmada 5 gol atabilen deneyimli oyuncu, bu sezon ise 7 resmi maçta 4 gol atarak, adeta küllerinden doğdu. Şilili oyuncu, Kayserispor, Kasımpaşa ve Alanyaspor karşılaşmalarının tümünde oyuna sonradan dahil olarak skoru değiştirdi.

Sonradan girdi, 4 milyon TL kazandırdı

Kayserispor karşılaşmasında 65. dakikada oyuna dahil olan Jorquera, 1-1’lik eşitlikle devam eden mücadelenin 83. dakikasında sahneye çıkarak skorda üstünlüğü sağlayan golü kaydetti. Kasımpaşa müsabakasında ise 61. dakikada Faty’nin yerine oyuna giren orta saha oyuncusu, 1 dakika sonra galibiyet golünü attı. Dün oynanan Alanyaspor mücadelesinde ise 75. dakikada yine Faty’nin yerine oyuna giren Jorquera, attığı 2 golle takımını galibiyete taşıdı.

Deneyimli oyuncu, takımının aldığı 3 galibiyette de başrol oynarken, TFF’nin verdiği galibiyet primlerinden ise kulübe 3 milyon 900 bin TL kazandırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.