Hava Durumu

Bursaspor'a Karabük'te sürpriz karşılama

Bursasporlu futbolcuları bağırlarına basan Ünitimsah Karabük üyeleri yine muhteşem bir tablo ortaya çıkardı. Meşaleler, tezahüratlar ve alkışlarla karşılaşan Yeşil Beyazlılar taraftarlara galibiyet sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 05:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 05:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Karabük'te sürpriz karşılama
Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor’un Karabük deplasmanlarında adeta bir gelenek haline gelen karşılama töreni yine görkemli oldu. Ünitimsah Karabük üyeleri Bursaspor kafilesini konaklanacak otelde büyük bir coşku içinde bağırlarına bastı. Bursasporlu üniversite öğrencileri günlerdir iple çektikleri karşılama anı için kentte seferberlik ilan etti. Takımı taşıyan otobüsün geçeceği güzergahta yakılan meşaleler görsel bir şölen oluşturdu.

\"\"

YERİ GÖĞÜ İNLETTİLER

Otobüs otele geldiği andan itibaren Ünitimsah Karabük üyeleri yaptıkları tezahüratlarla yeği göğü inletti. Yaklaşık 150 kişiden oluşan Bursaspor sevdalısı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu başta olmak üzere tüm futbolcularına büyük sevgi gösterisinde bulundu. Kaptan Batalla’ya çiçek veren ve başarı dileyen Yeşil Beyazlı taraftarlar oyunculardan Karabükspor karşısında serinin devam etmesi adına galibiyet sözü aldı. 

\"\"

Batalla öyle bir coşturdu ki

Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla otobüsten indiği anda taraftarların coşkusu en üst düzeye çıktı. Batalla’yla adeta bütünleşen Yeşil Beyazlılar Arjantinli krampona çiçek takdim etti.

\"\"

Otel yolu meşale dolu

Taraftarlar takım otobüsü ile otel arasında bir koridor oluşturdu. Futbolcular otele meşalelerle aydınlanan bu koridordan Yeşil Beyazlılar’ın sevgi gösterileri eşliğinde giriş yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.