Hava Durumu

Bursaspor'a tahkimden skandal karar!

Bursaspor kulübünün, Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Erdem Özgenç ile ilgili tahkim kuruluna yaptığı itiraz reddedildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a tahkimden skandal karar!
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gaziantepspor karşılaşmasının hakemi Tolga Özkalfa’nın Bursasporlu futbolcu Erdem Özgenç’e 45+2’nci dakikada verdiği kırmızı kart cezasına yapılan itirazı kabul etmemişti. Bugün toplanan Tahkim Kurulu'ndan da Bursaspor'a kötü haber geldi. Kurul, yapılan itirazı reddetti.  

ELİNE DEĞİL GÖĞSÜNE ÇARPTI

Oysaki televizyon görüntüleri pozisyonda direkten gelen topun Erdem Özgenç’in göğsüne çarptıktan sonra uzaklaştığını kanıtlamıştı. Özkalfa bu pozisyonda Erdem Özgenç’e direkt kırmızı kart göstermiş, Bursaspor aleyhine de penaltı kararı vermişti.

Tahkim Kurulu'nun Erdem Özgenç ile verdiği karar şöyle;

"Bursaspor Kulübü'nün sporcusu Erdem Özgenç'in PFDK'nın 06.10.2016 tarihli ve E.2016-2017/178, K.2016-2017/214 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca, Bursaspor Kulübü sporcusu Erdem Özgenç'in, müsabakada görmüş olduğu kırmızı kartın ve cezai uygulamaların kaldırılmasına ilişkin talebinin FDT'nin 86/2. ve 86/3. maddeleri uyarınca reddine karar verilmesinde usul ve esasa bir aykırılık olmadığı anlaşılmakla başvurunun reddine, kararın onanmasına oybirliği ile,"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.