Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da 5 eksik

Süper Lig’in 21. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, 5 oyuncu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da 5 eksik
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın deplasmanda Başkent ekibi Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

BURSASPOR'DA 5 EKSİK

Konuk ekip Bursaspor’da Gençlebirliği maçı öncesi 5 eksik oyuncu bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Medipol Başakşehir maçında gördükleri kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Tomas Necid ve Sercan Yıldırım’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Jorquera ve Emre Taşdemir de Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ SARI KART ALARMI

Bursaspor'da Gençlerbirliği karşılaşması öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Erdem Özgenç, Balazs Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Miroslav Stoch, Şamil Çinaz ve Ricardo Faty Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelede görev almaları ve sarı kart görmeleri halinde ligin 22. haftasında Bursa'da oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında cezalı duruma düşecek. Öte yandan Bursaspor'un sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Miroslav Stoch, sözleşmesinde yazan madde gereği ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada olduğu gibi Timsah Arena'da oynanacak mücadelede de forma giyemeyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.