Hava Durumu

Omuz omuza İstanbul'a

Gün boyu süren kriz akşam saatlerinde çözüme kavuştu. Tüm taraftar grupları bir bütün halinde Beşiktaş maçında tribünde olacak. Sorunun aşılmasının ardından konuşan Ali Ay, "Gün birlik olma günüdür" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Omuz omuza İstanbul'a
Bursaspor’da Beşiktaş maçı öncesi taraftarın İstanbul’a gidişi konusunda kelimenin tam anlamıyla kriz çıktı. Önceki gün başkan Ali Ay ile taraftar temsilcileri arasında yapılan toplantı sonrası dört taraftar grubu (Teksas Taraftarlar Derneği, Maraton Platformu, Ünitimsah ve Radikal) cumartesi günü oynanacak maçta Vodafone Arena’da olmayacaklarını açıkladı. Bu gelişme gündeme bomba gibi düşerken Teksas tribün lideri Selim Kurtulan ‘Ben bu maçta tribünde olacağım’ diyerek diğer gruplardan farklı bir tutum sergilediğini açıkladı. Başkan Ali Ay ise resmi siteden yanlış anlaşıldığını ifade ettiği bir açıklama yayınladı.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Bu gelişme üzerine gün boyu tribün temsilcileri ile yöneticiler arasında toplantı düzenlendi. Toplantının ardından başkan Ali Ay bu kez krizin çözüldüğünü açıkladı. Ali Ay, "Gün birlik olma günüdür. Kısa süreli yaşanan gerginliğe, taraftar gruplarımızla birlikte, Bursasporluluk ruhuna yakışan bir şekilde son verdik. Teksas Taraftarlar Derneği, Maraton Platformu, Radikal ve Ünitimsah grupları bu maça gitmeme kararını yeniden gözden geçirdiler ve sorumlu bir evlat olarak hareket edip, Beşiktaş maçında takımlarının yanında olacaklarını söylediler. Dolayısıyla taraftarlarımla birlikte Vodafone Arena’ya gideceğiz ve her zaman olduğu gibi Bursasporumuzun yanında olacağız" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.