Hava Durumu

Bursaspor'da Baladz Dzsudzsak krizi

Bursaspor’un Konyaspor ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Macar futbolcu geçen salı günü yapılan antrenmanın ardından izinsiz olarak ülkesine gitti. Kulübün farklı kanatlarından farklı açıklamalar gelirken, para cezası verilen oyuncuyla ilgili çarşamba gününden bu yana noter tespiti yapıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2015 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2015 07:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Baladz Dzsudzsak krizi
Sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil edilen ancak istenen performansı bir türlü sahaya yansıtamayan Baladz Dzsudzsak, Torku Konyaspor ile deplasmanda oynanan maçta rakibine yaptığı kasti hareket sonrası doğrudan kırmızı kart görmüştü. Noel’in yaklaşması sebebiyle bu hareket ‘Dzsudzsak ülkesine gitmek istiyor’ olarak yorumlanmıştı. Sonrasında yaşanan olaylar da bu düşünceyi destekler nitelikteydi. 

İZİN VERİLMEDİ AMA

Noel için ülkesine gitmek isteyen Macar futbolcu, yönetim kurulu toplantısında da görüşüldü. Oyuncunun çalışmalara devam etmesi ve gördüğü kırmızı kart sebebiyle para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Ancak salı günü yapılan antrenmanın ardından düşüncesinde inatçı olan Baladz Dzsudzsak, ülkesinin yolunu tuttu. Bursaspor oyuncunun ilerleyen günlerde antrenmana çıkmaması sebebiyle noter tespiti yaptırdı. 

FARKLI AÇIKLAMALAR

Göreve geldikleri günden bu yana şeffaf olacağını her fırsatta söyleyen Recep Bölükbaşı önderliğindeki Bursaspor’dan ise farklı açıklamalar geldi. Kulüpten bazı yetkililer, oyuncunun cuma günü Bursa’dan ayrıldığını iddia ederken, diğer yetkililer de futbolcuya Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda izin verildiğini belirtti. Farklı açıklamalar olmasına karşın, noter tespitinin yapılması da yeni krizin kucakta olduğunu gözler önüne serdi.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Bursaspor geçmiş yıllarda da buna benzer sorunlar yaşamış ve o sorunlar da sürekli yönetimler tarafından yalanlanmıştı. Ancak sonradan ortaya çıkan gerçekler, yönetimlerin sessiz kalmasına sebep olmuştu. Yeşil Beyazlılar son olarak Belluschi konusunda aynı sıkıntıyı yaşarken, Miller, Ozan İpek, Batalla ve Kazım’ın Özlüce ya da Vakıfköy tesislerinde antrenmana çıkmaması sebebiyle noter tespiti yapmak zorunda kalmıştı.(Barış YALIM)   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.