Hava Durumu

Hamzaoğlu ve Batalla da dahil olmak üzere...

Bursaspor, gelecek sezon için çalışmalara, maaşlarda indirime gidilmesiyle başladı. İlk önce çarşamba günü Hamza Hamzaoğlu ile ardından da futbolcularla görüşülecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 06:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 06:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu ve Batalla da dahil olmak üzere...
Maddi anlamda sıkıntı yaşayan Bursaspor, maaşlarda indirime gidilmesi için çalışmalara başlıyor. Bu doğrultuda Yeşil Beyazlı yönetim ilk olarak Hamza Hamzaoğlu ile görüşecek. Çarşamba günü yapılacak toplantıda genç teknik adamdan maaşında yüzde 30’luk bir indirime gidilmesi istenecek. Gelecek sezonu ‘feda yılı’ olarak gören ve maddi anlamda düzlüğe çıkmak isteyen yönetim Hamza Hamzaoğlu’nun ardından futbolcularla görüşme yapacak. 

YÜZDE 30’LUK İNDİRİM

İstenen performansı sergileyemeyen birçok futbolcuya takım bulunması için Ahmet Bulut ile fikir alışverişi yapılırken, diğer oyunculardan da indirim istenecek. Pablo Batalla da dahil olmak üzere futbolculardan yüzde 30’luk maaş indirimi isteyecek olan Bursaspor yönetimi, oyunculara kulübün durumunu bildirerek anlayış isteyecek. Görüşmelerin ardından Yeşil Beyazlı yönetim kulüpte en pahalı futbolcu olarak Batalla’nın kalmasını amaçlıyor. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.