Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da galibiyet coşkusu

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 2-0 yenerek dördüncü sıradaki yerini koruması camiada büyük sevinç yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da galibiyet coşkusu
Bugünü dinlenerek geçiren Bursaspor, yarından itibaren Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Yomraspor, cumartesi günü ise Atiker Konyaspor maçlarının startını verecek.

Karşılaşmanın sonrasında değerlendirme yapan futbolcular, galibiyeti takımlarını desteklemek için gelen taraftarlara hediye ettiler. 

HARUN: 3 PUAN TARAFTARIMIZA HEDİYE 

Bursaspor'un Milli kalecisi Harun Tekin galibiyeti Alanya’ya gelen taraftarlara armağan etti. Alanya’nın hava şartlarına alışkın olmadıklarını ancak iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrıldıklarını belirten Harun, "Öncelikle çok zor maç oldu. Bu ligde kolay maç yok. Daha önceki maçlarımızda zorlu geçmişti. Bugün hava da çok sıcaktı. Bu iklime çok alışkın değildik. Sıcakta havada oynadık. Bunu bahane olarak söylemiyorum. Zor geçti. Üç puan aldığımız için mutluyum. Buraya gelen taraftarımıza galibiyeti armağan ediyoruz. Onlarda bizi çok güzel desteklediler. Çok uzun yoldan geldiler. Üç puanı onlara armağan ediyoruz. Benim de bu galibiyette emeğim olduysa ne mutlu bana. Jorquera kulübeden girdi 2 gol attı. Gerçekten çok iyi mücadele ediyoruz. Arkadaşlığımız çok iyi. Herkes iyi niyetli. Böyle olunca da karşılığını alıyoruz. Biz öncelikle çok çaşılıyoruz. Metin hocamızla gerçekten inanılmaz çalışıyoruz. Çok disipli şekilde. Bütün eksikliklerimize dikkat ederek çcalışıyoruz. Tabiki de özgüven. İyi oynadıkça da özgüvenin yerine geliyor" dedi.

DENİZ YILMAZ: 3 PUANA SEVİNDİK

İkinci golün asistini yapan santrfor Deniz Yılmaz, "3 puanı aldığımız için mutluyuz. Maçın içine girebilmek için zamana ihtiyacımız oldu. Daha sonra iyi atmosfer oluştu. Ben inşallah bir sonraki maçı daha iyi değerlendiririm. Kalecimiz Harun’da iyi topları kurtardı. Biz yakaladığımız şansları değerlendirip 2 gol atıp 3 puanı aldık. Çok mutluyuz. Jorquera'yı gördüm. Arkamdan bağırdı. Benim bir opsiyonum vardı. Topukla pası verdim. O da golü attı. Ben onun adına çok sevindim" dedi. 

JORQUERA: "ÇOK MUTLUYUM" 

Aytemiz Alanyaspor’a attığı iki golle galibiyette başrol oynayan Şilili futbolcu Cristobal Jorquera galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Jorquera, maçla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: 
"Aslına bakarsanız bu bir tesadüf. Bir maçta 2 gol atmak her zaman olmaz. Bunun için tabiî ki çok mutluyum. Başa baş giden bir maçtı. Son dakikalarda kilidi çözebildiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Tabii ki gol atmak çok zordur ve çok güzel bir duygudur. Takımımım için gol katkısı verebiliyorsam, bu şekilde puan ve puanlar alabiliyorsak bu gerçekten çok mutluluk verici bir durum. mutluyum." 

DAHA ÇOK SÜRE ALMAK TABİİ HOŞUMA GİDER

"Ben hocamın bana verdiği görevleri yağmaya çalışıyorum. Tabii ki bir oyuncu olarak daha fazla süre almak daha çok hoşuma giderdi Ama ben elimden geleni her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlarımız her zamanki gibi buradaydılar. Geçen sezon ben kişisel anlamda onların direnci karşılaşmıştım ama ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum Şimdi onların desteğini hissetmeye başladım. Ben profesyonel futbolcuyum sahada işimi yapmaya çalışıyorum. Onları mutlu görmek en önemli ve çok güzel."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.