Hava Durumu

Bursaspor'da hedef 3 puan

Haftanın kapanış maçında Bursaspor, düşme hattında yer alan Çaykur Rize’yi konuk edecek. Yeşil Beyazlılar, saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada 3 puana uzanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hedef 3 puan
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 13. haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Ligdeki son üç haftada iki beraberlik, bir mağlubiyet alarak 3 maçtır 3 puana hasret kalan ve hafta içinde de Türkiye Kupası’nda gruplara 3-3’lük Akhisar Belediyespor beraberliğiyle başlayan Yeşil Beyazlılar, bu kötü gidişata Karadeniz temsilcisi karşısında son vermeyi hedeflerken, Rize karşısında alınacak sonuç gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçı öncesi de son derece önem teşkil ediyor.

ZİRVEYLE FARK ERİYECEK

Ligde 21 puanla 5. sırada bulunan ve taraftarı önünde oynayacağı mücadelede tüm hesapları 3 puan üzerinden yapan Bursaspor’un bu akşam eski teknik direktörü Hikmet Karaman’ın öğrencilerini yenmesi halinde Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin beraberlikle sonuçlandığı haftada rakiplerle aradaki puan farkı da eriyecek. Timsah Arena’da oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Saat 20.00’de başlayacak müsabaka Lig TV 2’den canlı olarak yayınlanacak. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.