Hava Durumu

Bursaspor'da Koray Altınay bombası

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Çaykur Rizespor ile 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek olan Koray Altınay’ı kadrosuna katmak istiyor. Hem orta sahada hem de sağbekte görev alabilen ve son 3 sezonunu Karadeniz ekibinde geçiren 24 yaşındaki oyuncu için girişimler hızlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 06:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 06:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Koray Altınay bombası
Bursaspor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Rotayı sözleşmesi biten futbolculara çeviren Yeşil Beyazlılar, Çaykur Rizespor’un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Altınay’ı kadrosuna katmak istiyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun oluşturduğu transfer listesi üzerinden görüşmeleri sürdüren Timsah’ın 30 Haziran’da Karadeniz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan gurbetçi futbolcuyu Yeşil Beyazlı renklere bağlamayı amaçlıyor. 

LİGDE GOLÜ YOK

Trabzonspor’dan Bursaspor’a devre arasında transfer olan Deniz Yılmaz gibi Bayern Münih altyapısından yetişen Koray, orta sahanın yanı sıra sağ bekte de görev alabiliyor. Geçen sezonu gol atmadan ve 2 asistle kapatan Koray Altınay, 14 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Üç sezondur Karadeniz ekibinde toplam 99 maça çıkan Koray’ın Süper Lig’de henüz golü bulunmuyor. Güçlü yapısıyla dikkat çeken Koray Altınay, oyunun savunma yönündeki başarısıyla biliniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.