Hava Durumu

Bursaspor'da milyon dolarlık fiyasko!

Bursaspor’a yüksek bedeller karşılığında alınan Tom de Sutter ve Balazs Dzsudzsak ile kiralanan Miroslav Stoch tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da milyon dolarlık fiyasko!
Tom de Sutter’in sözleşmesi 2018’de, Dzsudzsak’ın sözleşmesi ise 2019’da sona eriyor. Bu iki futbolcunun Bursaspor’a maddi yükü ise 60 milyon TL. Fenerbahçe’den kiralık olarak Yeşil Beyazlı formayı giyen ve maliyeti toplamda 6 milyon TL’yi bulan Stoch, Gençlerbirliği maçındaki hareketleriyle eleştirilerin odağı oldu.

ÇİN’E GİTMESİ İÇİN…

Bursaspor’un Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği’ne mağlup olmasının ardından gözler yüksek maliyetli ancak verim alınamayan futbolculara çevrildi. Özellikle sözleşmeleri uzun vadeli olan Tom de Sutter ve Balazs Dzsudzsak performanslarıyla, taraftarı adeta çıldırtıyor. Çin’e pazarlanmak için ilk 11’de şans verilen Tom de Sutter, oynadığı oyunla saç baş yolduruyor. Sözleşmesi 2018’de sona erecek olan Belçikalı futbolcunun Bursaspor Kulübü’ne toplam maliyeti 22 milyon TL.

KARŞILIĞINI VEREMİYOR

Sezon başında takıma dahil edilen ve en çok heyecan uyandıran transfer olarak nitelendirilen Balazs Dzsudzsak ise aldığı paranın karşılığını vermeyen isimlerin başında geliyor. 2019’a kadar sözleşmesi bulunan ve Yeşil Beyazlı kulüpten 38 milyon TL alacak olan Dzsudzsak, bugüne kadar yaptıklarından çok yapamadıklarıyla gündeme geldi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kulübeye çektiği Macar futbolcu, son oynanan Gençlerbirliği maçında da oyuna dakika 83. dakikada dahil oldu.

SEZON SONUNDA BİTİYOR

Balazs Dzsudzsak gibi kulübeye çekilen bir diğer yüksek maliyetli futbolcu da Miroslav Stoch oldu. Fenerbahçe’den kiralanan ancak taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan, oynadığı futbolla da vasatın da altında kalan Stoch’un, Gençlerbirliği maçı sonrası yaptıkları da eleştirilere neden oldu. Taraftarın protestosuna karşılık veren 27 yaşındaki futbolcunun Bursaspor’a maliyeti 6 milyon TL. Bu sezon sonuna kadar kiralanan Stoch’un, Yeşil Beyazlı takımda devam etmesi zor görünüyor.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.