Hava Durumu

Bursaspor'da o futbolcular topun ağzında!

Yönetim ara transfer dönemi öncesinde Hamza Hamzaoğlu’nun raporunu bekliyor. Gönderilmesi gündemde olan futbolcuların başında hayal kırıklığı yaratan Sercan Yıldırım ve Vieux Sane geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 05:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 05:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da o futbolcular topun ağzında!
Bursaspor’da sezon başından bu yana beklentileri karşılayamayan futbolcular kelimenin tam anlamıyla topun ağzında. Yönetim bu konuda ara transfer dönemi başlamadan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan gelecek raporu bekleyecek. Hamzaoğlu Akhisar maçından sonra yaptığı açıklamada kararını aralık ayında oynayacakları maçtan sonra vereceğini söylemişti. Bursaspor’da performansları bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan oyuncuların başında Sercan Yıldırım ve Vieux Sane geliyor.



BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI


Hamza Hamzaoğlu sadece kupa maçlarında forma verdiği Vieux Sane’yi Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında kulübeye çekmişti. Sane Yeşil Beyazlı formayı şu ana kadar 2 maçta giydi ve 136 dakika sahada kaldı. Sercan Yıldırım da hayal kırıklığı yaratan oyunculardan bir diğeri. 2019’a kadar sözleşme imzalanan Sercan Yıldırım’ın da kiralık gönderilmesi gündemde. Sercan bu sezon Bursaspor formasıyla toplam 11 maça çıktı ve 525 dakika içinde sadece 1 gol 1 de asistlik performans sergiledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.